وقتی اندیشمندان مسلمان متحد می شوند، دشمن خوار می گردد

1 مرداد 1392 ساعت 12:21


وبلاگ چشمه جاری نوشت :
فراکسیون(Fraction) به گروهی از افراد می‌گویند که در داخل یک حزب ، یا سازمان ، پدید آمدند و اعضای آن ، نظرات و عقاید متفاوت با یکدیگر دارند.
انسجام و يكپارچگي ميان مسلمانان نه تنها از ضروري‌ترين مسائل روز به شمار مي‌آيد، بلكه ادامه حيات آنان به اين امر مهم بستگي پيدا كرده است. امروز حساسيت به اوج رسيده دنياي غرب به مسلمانان از يك‌ سو و عدم احساس مسئوليت مسلمانان نسبت به همديگر از ديگر سو، و نيز فتنه‌افكني و قتل‌عامهاي كينه‌توزانه دسته‌جمعي و تهاجم مرگبار با سلاحهاي پيشرفته و مدرن و سكوت مجامع بين‌المللي، همدلي و همسويي جهان اسلام را ضروري‌تر مي‌سازد و همواره اين پيام را مي‌دهد كه هم‌اكنون حيات و عزت مسلمانان درگرو وحدت است.
حال این انسجام و اتحاد خواه در قالب گروههای کوچک سیاسی، اجتماعی یا مردمی باشد، اگر حول محور عدل و حق صورت گیرد شایسته و قابل تقدیر است.
این روزها بازار ادغام فراکسیون رهروان ولایت با فراکسیون اصولگرایان مجلس داغ است، قطع نظر از پیامدهای سیاسی و افزایش نفوذ هریک از این فراکسیون ها در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری های مجلس، امر اتحاد میان جمعی حامی و هوادار ولایت و اسلام ناب محمدی فی نفسه قابل ستایش است.
در ترمینولوژی واژه فراکسیون به واژه هایی همچون "بخش‌ قسمت‌، تبدیل‌بکسر متعارفی‌ کردن‌، به قسمتهای‌ کوچک‌ " بر می خوریم، همچنین فراکسیون(Fraction) در اصطلاح  به گروهی از افراد می‌گویند که در داخل یک حزب ، یا سازمان ، پدید آمدند و اعضای آن ، نظرات و عقاید متفاوت با یکدیگر دارند، اما آنچه سبب شده است لغتی که معنای تقسیم و تفاوت را می رساند بر اتحاد جمعی بنهند، مفهوم شگرف و پنهان این واژه است.
اگر عده ای هم عقیده هم نوع و کاملا شبیه را در تصمیم گیری برای موضوعی گرد هم آوریم نتیجه از ابتدا معلوم است؛ اولین فرد گروه هر تصمیمی اتخاذ کند سایر اعضا از او تبعیت می کنند، از اینرو علت وجودی چند صاحب فکر و اندیشمند در کنار یکدیگر بی معنا می شود، چراکه جمع تشکیل شده است برای ارائه آرای متفاوت تا حصول نتیجه اطمینانی، حال جمعی را با آرای متفاوت فرض کنید که هرکدام حول محور و با اصول مشترک آرای متفاوتی دارند،خروجی نظری و عملیاتی این جمع نتیجه ای است که از میان صدها رای متفاوت اتخاذ شده وماحصل صدها عقیده است،پس بصورت بالقوه توانایی اقناع افراد بیشتری را در خارج از جمع فراکسیون خواهدداشت.
فراکسیون های رهروان ولایت و اصولگرایان، هردو گروهایی را دربر می گیرند که حول محور ولایت و اسلام می اندیشند و تصمیم می گیرند، با اتحاد این دو گروه قدرت در فصل مشترک این دو گروه نیز افزایش یافته و حصول نتیجه نیز برای هرکدام ازآنها افزایش می یابد.

انتهای پیام/


کد مطلب: 4790

آدرس مطلب: https://www.baham91.ir/vdcb.9baurhbzgiupr.html

همه با هم
  https://www.baham91.ir