آینده سازان جامعه ی ماچگونه تربیت می شوند؟

11 خرداد 1393 ساعت 10:55


وبلاگ سیب سرخ نوشت: این روزها به دلیل مشکلات اقتصادی-معیشتی و از طرفی به دلیل خواسته زن برای هم ردیف جلوه دادن خود با مرد(که این هم از تلقینات دشمن است)، و یا بخاطریکی از بزرگترین معضلات جامعه امروز یعنی تجمل گرایی و پول پرستی و چشم و هم چشمی و یا حتی توهم بدبختی،زنان جامعه ما به جای اینکه به وظیفه اصلی خود که تربیت فرزندانی متدین و متفکر و با بصیرت برای یک جامعه ی شاداب اسلامی است به مسائل اقتصادی پرداخته و پا به پای همسرانشان به فعالیت مشغولند و کودکان امروز که بنا بر جمله ای پرتکرار “آینده سازان جامعه ی ما” هستند به امان خدا سپرده می شوند و قربانی خواسته های والدین می شوند و حتی می شود گفت قربانی آرزوهایی که والدین برای فرزندانش دارند…!
این مشکلات در حالی است که تربیت فرزند از مسائلی است که بسیار در دین ما بر آن تأکید و سفارش شده ولی متأسفانه مثل بقیه ی مسائل اساسی دین مورد کم لطفی ما قرار گرفته،حتی اگر از مسئله ی دین فاکتور بگیریم کانون خانواده از مباحثی است که همیشه در ایران مورد توجه بوده است اما مثل بقیه ی عرف ها و سنت ها کم کم به دست فراموشی سپرده می شود و اکثریت جامعه طبق خواست دشمن به نوعی با جنگ نرم پیش رفته و تربیت فرزند را به دست آنان سپرده اند!!!
یکی از بزرگترین مشکلات جامعه تربیت نشدن دختر ایرانی مسلمان  برای انجام مهم ترین وظایفش یعنی “همسر و مادر بودن” مطابق دستورات دین اسلام و عرف جامعه است؛متأسفانه اکثریت دختران ما در خانواده آموزش مناسبی در این زمینه نمی بینند و البته این موضوع صرفا مختص خانم ها نیست و پسرها نیز برای وظایف مهم “همسر و پدر مناسب بودن” تربیت نمی شوند و البته رسانه ها ی ملی ،آموزش و پرورش، دانشگاه های کشور،… نیز نه تنها آموزش و برنامه ای مناسب برای تربیت دختران و پسران ندارند گاهی نیز هیزمی بر آتش این معضل می ریزند!
پدر و مادری که به امید ساختن آینده ای بهتر و یا به نوعی برای هم قدم شدن با دنیای مجلل امروزی،هر روز صبح با چشمانی خواب آلود کودک خود را به دست مهد می سپارند و به نظر همه چیز طبیعی و طبق روالی که باید،پیش می رود،اما این شروع یک فاجعه ی نهان برای برخی از این کودکان می باشد…
با این تفاسیر کودکی که  از نوزادی تا شش سالگی تربیتش به مهدکودک و خاله های رنگاوارنگ غیر استاندارد سپرده شده،کودکی که تفریحش بازی های کامپیوتری و برنامه های ماهواره ای است،کودکی که مهر مادری را از هر کسی دیده جز مادرش و توسط هر کس و هر چیز دیگری جز مادرش تربیت شده، مهدکودک و حتی برنامه های کودک رسانه ی ملی ما شاد بودن و طراوت را برای او رقاصگی معنی می کنند،تحت آموزش و پرورش مهدکودک هایی که اکثرا با ادعای مدرن و به روز بودن از دستورات و آموزه های دین اسلام به دور هستند،قرار می گیرد چگونه بی بند و بار،بار نیاید؟چگونه معنی و مفهوم عفاف را بفهمد؟
و این مسائل در حالی است که پیامبر ما می فرمایند:
فرزندان خود را به کسب سه خصلت تربیت کنید: دوستى پیامبرتان و دوستى خاندانش و قرائت قرآن.
این روزها حتی ساده ترین خواسته دین و پیامبر که انتخاب اسمی مناسب برای فرزندان می باشد نیز تا حدود زیادی نادیده گرفته می شود،اسم های کودکان امروزی هم برای خود معضلی است.( مردى به رسول خدا صلى الله علیه و آله عرض کرد: حق این فرزند بر من چیست؟ پیامبر فرمودند: اسم خوب برایش انتخاب کنى، به خوبى او را تربیت نمایى و به کارى مناسب و پسندیده بگمارى.)
 
امام علی علیه السلام در وصیّت به فرزندش امام حسن علیه السلام: دل جوان، مانند زمین کشت نشده است. آنچه در آن افکنده شود، مى پذیرد. از این رو، پیش از آن که دلت سخت گردد و خِرَدَت سرگرم شود، به تربیت تو همت گماشتم.
 
بنابراین کودک روحی تازه و ضمیری آماده برای آموختن هر چیز نویی را دارد،مثل لوحی سفید می ماند که می توانی هرگونه بخواهی روی آن نقاشی کنی،خواه با رنگ سیاه بکشی خواه با رنگ روشن،او می پذیرد،بنابراین مسئله تربیت فرزند بسیار مهم و حیاتی است و نیاز به آموزش و مطالعه دارد که متأسفانه در اکثریت خانواده ها نادیده گرفته شده است.
بلوغ زودرس،بی مبالاتی از روابط ناصحیح،بی حجابی،حجاب های بی عفاف،بی بند و باری در روابط جنسی،دین زدگی،داشتن تعریف نادرست از آزادی،…و اکثریت مشکلات جامعه ما از تربیت ناصحیح انسان های جامعه در کودکی نشأت می گیرد!!!


کد مطلب: 17312

آدرس مطلب: https://www.baham91.ir/vdcdxs0f.yt05f6a22y.html

همه با هم
  https://www.baham91.ir