کم خوراکی و چند نکته
14 فروردين 1393 ساعت 10:18
نوع نوشیدنی: نوشابههای گازدار کولا علاوه بر ایجاد سیری کاذب و اختلال در هضم غذا، حاوی قند فراوان هستند. مصرف یک وعده نوشابه، مقدار زیادی کالری بدون تامین مواد مغذی ضروری، به بدن وارد میکند. آب، دوغ کم نمک بدون گاز و نوشیدنیهای کم شیرین و کم کالری سالمترین نوشیدنیها هستند. طعمدهندههای غذا: روی سالاد یا داخل ساندویچها و پیتزا از سس (مایونز، کچاپ و ...) استفاده نکنید. اگر به طور معمول در غذاهای آماده سس به سالاد یا ساندویچها اضافه میشود از فروشنده یا تهیهکننده غذا بخواهید بدون اضافه کردن سس آن را آماده کند. از سرکه یا آبلیمو و روغن زیتون برای طعمدار کردن سالاد استفاده کنید. حجم غذا: یک وعده غذای فستفود به طور متوسط معادل 1000 کیلو کالری یا بیشتر انرژی تولید میکند، یعنی حدود نیمی از کالری مورد نیاز روزانه! برای کاهش حجم غذای خود در رستورانهای خارج از منزل یا فستفود فروشیها میتوانید از تهیه کننده یا فروشنده غذا بخواهید غذا را با اندازه کوچکتری تهیه کند یا محتویات داخل ساندویچ را کم کند. راه دیگر برای کم کردن حجم غذای مصرفی، شریک کردن دوست یا همراه خود در غذا است. همچنین میتوانید بخشی از غذای خود را برای وعده بعد نگه دارید و با خود به منزل ببرید. میزان نمک غذا: فستفودها ذاتا دارای نمک زیادی هستند که مصرف کننده را مستعد افزایش فشار خون میکنند. میزان نمک اضافه شده در سایر غذاهای تهیه شده در رستورانها نیز خارج از کنترل ما است. بنابراین از اضافه کردن نمک به این غذاها پرهیز کنید. وجود سبزی در کنار غذا یا داخل ساندویچ: معمولا برای استفاده بیشتر از مبلغی که برای خرید غذا پرداخت شده است، تمایل به بیشتر خوردن نیز وجود دارد. پس بهتر است از فروشنده بخواهید به جای محتویات ساندویچ مقدار سالاد سالم یا سبزیجات بخارپز یا آبپز بیشتری برایتان بگذارد. سرعت غذا خوردن: غذا را باید به خوبی جوید و از سریع خوردن غذا پرهیز کرد. قبل از اینکه کاملا احساس سیری و پری کنید، دست از غذا خوردن بکشید و به دستگاه گوارش فرصت بدهید تا هضم و جذب مواد بهتر صورت بگیرد. در این صورت پس از صرف غذا احساس بهتری خواهید داشت.
کد مطلب: 14077
آدرس مطلب: https://www.baham91.ir/vdciyuaz.t1a5y2bcct.html