نگاهي به دو بيانيه انتخاباتي حضرت آيت الله العظمي بهجت(ره)
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۱۶
Share/Save/Bookmark
 
وبلاگ من و تو نوشت :

حضرت آيت الله العظمي بهجت (ره) گفت: شوراي نگهبان بايد تنها صلاحيت كساني را كه كانديداتوري آنان به صلاح دين و دنياي مردم مي باشد را تائيد كنند و در اين راه از عصبانيت و ناراحت شدن افراد و جريانات خوف و باكي نداشته باشند.

شوراي نگهبان بايد تنها صلاحيت كساني را كه كانديداتوري آنان به صلاح دين و دنياي مردم مي باشد را تائيد كنند و در اين راه از عصبانيت و ناراحت شدن افراد و جريانات خوف و باكي نداشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمين علي بهجت فرزند صبح و در آخرين ساعات انتظار اعلام كانديداي تائيد صلاحيت شده از سوي شوراي نگهبان، ضمن دعوت همگان بويژه كانديداي رياست جمهوري به قانونمداري و رعايت موازين شرعي گفت: كسي كه تايئد صلاحيت مي كند بايد اهل عمل به دستورات ديني باشد و زماني كه مي خواهد تائيد صلاحيت ها را بررسي كند، تنها بايد خداوند متعال و مصالح ديني و دنيوي مردم را در نظر بگيرد و به هيچ وجه حب و بغض ها را در كارخود دخيل نكند.
وي در ادامه افزود: شوراي نگهبان بايد تنها صلاحيت كساني را كه كانديداتوري آنان به صلاح دين و دنياي مردم مي باشد را تائيد كنند و در اين راه از عصبانيت و ناراحت شدن افراد و جريانات خوف و باكي نداشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمين بهجت همچنين اظهار داشت: به هر كسي نمي توان اعتماد كرد بلكه كسي را بايد انتخاب كرد كه امين دين و دنياي مردم شود و مردم هم نبايد يان امانت را بدست هر كسي بسپارند.
فرزند مرحوم آيت الله العظمي بهجت افزود: مردم بايد دقت داشته باشند كه راي دادن به برخي افراد حرام است و عده اي نيز جائز. اما در بين كساني كه راي دادن به آنها جائز است، اينكه كجا و به كدام شخص راي دادن لازم و واجب است، خود احكامي دارد كه مرحوم حضرت ايت الله بهجت طي بيانيه اي به آن تصريح كرده اند.
وي ابراز داشت: مرحوم حضرت آيت الله بهجت طي دو بيانيه درباره شركت در انتخابات و نحوه انتخاب افراد مسائل دقيقي را مطرح كرده اند كه رجوع به آنها به ويژه دقت در بيانيه اول را به همگان توصيه مي كنم.
وي گفت: بيانيه مرحوم حضرت آيت الله بهجت درباره حضور در انتخابات و مسائل پيرامون آن، آنچنان دقيق و علمي و مبتني بر شرعيت مي باشد كه برخي از علماي بسيار بزرگ و مجتهدين مسلم خودشان به بنده گفتند كه ما به هيچ وجه توجه نداشتيم كه شركت در انتخابات اينهمه احكام دارد.
وي افزود: برخي بزرگان ديني فرمودند؛ ما چندين بار اين بيانيه را خوانديم و هر باري كه اين بيانيه را مي خوانديم به حكم جديدي مي رسيديم و اين نشان از دقت عميق علمي مرحوم حضرت ايت الله بهجت مي باشد.

انتهای پیام/
کد مطلب: 1422