ریشه‌های مشترک داعش و سازمان‌های ضد انقلاب ایران!
سیاسی نوشت
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۵۹
Share/Save/Bookmark
 
ریشه‌های مشترک داعش و سازمان‌های ضد انقلاب ایران!
وبگاه "نسیم توسعه" نوشت:

در حالی که نزدیک به سه سال از ظهور سازمان تروریستی داعش در سوریه و اقدامات وحشیانه آنها در این کشور می‍گذشت، اخبار و تبلیغات ضد تروریستی بر علیه آنها به اندازه حدود سه ماه اخیر و به خصوص بعد از حمله داعش به اربیل عراق نبوده است.

سازمان تروریستی داعش طی حدود سه ماه اخیر به تیتر اصلی و اول رسانه‌های سراسر جهان تبدیل شده است. رسانه‌های سراسر جهان و به خصوص رسانه‌های غربی با برجسته‌سازی داعش و خطر این سازمان تروریستی برای امنیت و صلح جهانی، خواهان کنترل و نظارت غرب بر اقدامات این جریان تروریستی هستند و نابودی داعش برای آنان اولویت ندارد!

آیا کسی به دنبال خشکاندن ریشه‌های ماهیتی این نوع سازمان‌ها تروریستی می‌باشد؟

همخوانی داعش با گروه‌های تروریستی ضد انقلاب اسلامی دهه ۶۰شمسی، چگونه است؟

آیا سیاستگذاران غربی و امریکایی، طراحان اصلی تروریسم در منطقه هستند؟

در حالی که پشت‌پرده‌های فراوانی در زمینه ایجاد، ظهور و تثبیت تروریسم داعش در منطقه وجود داشته و تنها بخشی از اقدامات و برنامه‌های کشورهای غربی و به خصوص امریکا، انگلیس و از سوی دیگر کشورهای عربی مانند عربستان، قطر، اردن و حتی ترکیه در زمینه حمایت و پشتیبانی از داعش فاش شده است، امریکا و برخی متحدانش به دنبال در کنترل گرفتن داعش هستند.

برای بانیان و بنیانگذاران اصلی داعش( امریکا، عربستان، ترکیه و اسرائیل)، خیلی سخت است که فرزند نامشروع و جنایتکارشان بر علیه اتباع خود این کشورها به تهدید، قتل و جنایت دست بزند و حتی پدرخوانده‌های خود را نیز تهدید نماید. اما هیچ رسانه‌ای در غرب و نیز در منطقه آسیای جنوب غربی و حتی در ایران به بررسی ماهیت و هویت اصلی داعش، فراتر از اخبار و تفاسیر معمول روز نپرداخته و مشابهت‌های فراوان این‌نوع سازمان‌ها و جریان‌های تروریستی در منطقه را درک ننموده‌اند!

بخشی از هشت سال دفاع مقدس ایران در برابر تهاجم گسترده جهان (غرب، امریکا و پول کشورهای عربی منطقه) بر علیه ایران که با ابزار حزب بعث عراق و شخص صدام حسین صورت گرفت را باید در مبارزه و مقاومت ایران و مردم مستقل آن در برابر گروه‌ها و سازمان‌های تروریستی دانست که به صراحت می‌توان آنان را پدران و نمونه‌های اولیه داعش در منطقه دانست.

اگر سازمان‌ها و نهادهای تروریستی و جنایتکار اسرائیل که سرمشق و الگوی بسیاری از تروریست‌ها هستند را کنار بگذاریم، نباید از شباهت‌ها و همسویی سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی مانند حزب کومله، حزب دمکرات کردستان ایران و گروه‌هایی با عنوان خلق عرب و ترکمن در حدود چهار دهه قبل و حتی گروهگ تروریستی ریگی در حدود یک دهه اخیر با ساختار و اقدامات داعش، چشم‌پوشی نمود.

بسیاری از رویدادها و حوادث ضد ایرانی هشت سال دفاع مقدس و به خصوص اقدامات گروه‌ها و سازمان‌های تروریستی تجزیه‌طلب و قومیت‌گرای ضد ایران را می‌توان در رویدادهای کنونی منطقه و به خصوص کشورهای سوریه و عراق به خوبی مشاهده نمود. اقدامات حزب کومله و … در شکنجه، ذبح و سربریدن پاسداران، بسیجیان، موافقین نظام جمهوری اسلامی، مردم بومی مخالف گروه‌های تجزیه‌طلب و نیز اعدام دسته جمعی اسیران و موافقان نظام جمهوری اسلامی که شباهت‌های بسیار نزدیکی به اقدامات وحشیانه و ضد انسانی سازمان تروریستی داعش، جبهه النصره و دیگر گروه‌های وهابی و تکفیری در سراسر منطقه و به خصوص عراق و سوریه دارند را می‌توان به خوبی مشاهده نمود.

تجزیه‌طلبان ستیزه‌جویی که در ابتدای انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ به مبارزه مسلحانه با نظام و مردم طرفدار انقلاب پرداختند، اقدامات تروریستی بسیاری را در سرلوحه کار خود قرار داده بودند تا از طریق این اقدامات و با ابجاد ترس، رعب و وحشت در میان مردم مناطق مرزی کشور و نیروهای نظامی و امنیتی انقلابی، به جداسازی و تجزیه بخش‌های مهم میهن خود پرداخته و هر کدام برای خود در کردستان، ترکمن‌صحرا، خوزستان، سیستان و بلوچستان و …، حکومت خودخوانده و خودمختار تشکیل دهند و به تضعیف و تهدید نظام نوپای جمهوری اسلامی بپردازند!

اولین سیاست و تاکتیک بلوک غرب و آمریکا برای تضعیف و سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران با حمایت‌های مالی و پولی برخی دولت‌های عربی منطقه، بر ایجاد و تقویت گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب ضد انقلاب، استوار بود.

تدوین سیاست و برنامه تضعیف ایران از طریق گروه‌های تروریستی که همراه با موج‌های ترور، آدم‌ربایی، گروگانگیری و …بود، به سیاستی درازمدت و راهبردی در مقابله با ایران تبدیل شده است. در ادامه همین راهبرد شکست خورده بود که آمریکا، انگلیس و برخی دولت‌های دست‌نشانده منطقه مانند عربستان، ترکیه، قطر و … برای تأثیرگذاری بر تحولات بیداری اسلامی(رویدادهای بهار عربی – انسانی)، تشکیل و تقویت سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی در کشورهای اسلامی عربی و به خصوص سوریه و عراق را در دستور کار خود قرار داده و در زمینه‌های مالی، نظامی و سیاسی از این تروریست‌ها، حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه‌ای نمودند.

امریکا و متحدان غربی و عربی‌اش به همراه دولت غربگرای اردوغان، با اندیشه بلند پروازانه تضعیف و انزوای ایران در منطقه و جهان، حمله و تهدید منافع و عمق راهبردی ایران را طراحی نمودند و برای این کار، از تاکتیک ایجاد گروه‌های تروریستی بر علیه سوریه و عراق استفاده نمودند، این گروه‌های تروریستی در اقدامات و تاکتیک‌های فیزیکی خود، به طور کامل از تاکتیک‌ها و سرمشق‌های وحشیانه و تروریستی برخی گروه‌های تجزیه‌طلب اوایل انقلاب اسلامی در ایران استفاده می‌نمایند.

همین یکسانی و همپوشانی اقدامات، رفتار و گفتار تروریست‌های داعش، النصره با اقدامات و گفتار گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب ضد نظام جمهوری اسلامی ایران در اوایل انقلاب است که از نیات و ماهیت اصلی این تروریست‌ها و البته نیات حامیان و پشتیبانان این تروریست‌ها، پرده برداشته و موجب رسوایی ائتلاف ساختگی ضد داعش طی همین چند هفته شده است.

حمایت‌های بی‌دریغ امریکا و اسرائیل از گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب ضد نظام ایران در دهه ۶۰شمسی و حمایت از گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق از سال ۲۰۰۹ به بعد را باید از یک جنس و یک سیاست دانست که سیاستگذاران امریکایی و اسرائیلی برای تضعیف ایران و محور مقاومت از آن استفاده نموده و با این سیاست، سعی در تضعیف عمق راهبردی ایران و نفوذ و تسط در این مناطق عمق راهبردی ایران را دارند.

چرخه ایجاد و ظهور سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی توسط غرب و امریکا در منطقه آسیای جنوب غربی و جهان اسلام را باید یک راهبرد سیاستگذاری شده توسط تئوریسن‌های غربی دانست که به دنبال تداوم و تثبیت ناامنی و تنش در جهان اسلام و منطقه آسیای جنوب غربی هستند. این فرآیند ظهور و نقش‌آفرینی تروریست‌ها به نفع غرب و امریکا را باید یکی از ابزار سیاستگذاران غربی برای حضور در منطقه و به خصوص دخالت در امور کشورهای مسلمان دانست. با بررسی و مشاهده شباهت‌ها، همپوشانی و همخوانی اعمال و رفتار تروریست‌هایی مانند داعش و النصره با اقدامات وحشیانه تروریست‌های تجزیه‌طلب ضد انقلاب اسلامی ایران طی حدود چهار دهه اخیر، متوجه می‌شویم که بانیان، حامیان و پشتیبانان این تروریست‌ها و البته اهداف و نیات اصلی آنان طی این چهار دهه، یکی بوده و سیاستگذارانی یکسان به تدوین برنامه، ایجاد، کنترل، هدایت و حمایت از این تروریست‌ها مشغول هستند.

با توجه به همین فرآیند شکل‌گیری داعش و دیگر تروریست‌های منطقه و مؤلفه‌های ماهیتی و هویتی حامیان آنان است که نیاز به بررسی دقیق و شفاف‌سازی فعالیت‌ها، ماهیت و هویت این جریان‌های تروریستی و حامیان آنان را برای سیاستگذاران و مسئولین امنیتی و نظامی ایران، برجسته‌تر می‌سازد.

 

کد مطلب: 19191