بطور منطقی با ماهواره برخورد کنید+به همراه راه کارها
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۳۰
Share/Save/Bookmark
 
بطور منطقی با ماهواره برخورد کنید+به همراه راه کارها

حرف نابی از "اندیشه مطهر" :

همه اعضای خانواده شما باید سخنان منطقی و مقبول شما را درباره فرهنگ، فرصت، انگیزه و اهداف خانوادگی بشنوند و دسته جمعی درباره عدم استفاده از ماهواره تصمیم بگیرند.

 

پیش از هر پیشامدی، پیشگیری کنید وخانواده را با خود همراه کنید ، این مسئله با اخم و تحکم حل نخواهد شد؛ زیرا آنان بهتر می‌دانند چگونه شما را به اصطلاح دور بزنند و به ظاهر فرزند مطیعی باشند، اگر صلاح نیست که ماهواره داشته باشید پس این مصلحت را به اشتراک بگذارید و فرهنگ اصیل وکامل خود راترویج کنید.

 

شما باید خلاء ماهواره را جبران کنید و هیچ گاه احساس کمبود نکنید، گمان مبرید که نداشتن ماهواره برای شما عیب و ایرادی است و در مقابل فامیل و دوستان و همکاران، کمبودی دارید، این شما هستید که نشان می‌دهید زندگی را برای دلخوشی دیگران نمی‌خواهید و مصلحت اندیشانه فکر می‌کنید، شما الگوی مناسبی خواهید بود به ویژه وقتی آثار مخرب ماهواره را در دیگر خانواده ها مشاهده می‌کنید.

 

روش دوم:

 

نیاز به استفاده از ماهواره باید منطقی و ضروری باشد با جو گرفتگی و چشم وهم چشمی، زندگی دنیایی و آخرتی خود را خراب نکنید، برنامه‎های مخرب وآلوده ماهواره چیزی به نام دین و فرهنگ و حیا باقی نخواهد گذاشت.

 

هزاران شبهه دینی در انتظار شما است، صدها مسیر منافی عفت در شبکه‎های فاسد برای ارتکاب به گناه با روش های جدید وجود دارد و فرزندان شما پیش از بلوغ شاهد صحنه های شهوت انگیز خواهند بود .

 

سبک زندگی شما درخطر است، ترویج بی بندوباری، بی حیایی، انواع گناهان جنسی و به ظاهر جذاب، خانواده شما را هدف گرفته‎اند.

 

اگر تصمیم دارید از ماهواره برای مقاصد کاری یا سرگرمی یا فرهنگی استفاده کنید، حتما به جوانب وپیامدهای آن بیاندیشید  امروزه بسیاری از خانواده ها ، ماهواره دارند و از آن اثر می‎پذیرند، حتی اقشار ضعیف جامعه که اقتصاد مناسبی ندارند، نقل مجلسشان مدهای روز و سال است و پیگیری سریال‌های ماهواره‎ای و خبرهای سیاسی روز!

 

اگر شما تصمیم گرفته اید با اخذ مجوز قانونی از ماهواره استفاده کنید باید خانواده خود را بیمه کنید، نگذارید استفاده از ماهواره در خانواده، به حالتی خصوصی تبدیل شود به فرزندان بیاموزید که چگونه باید خوب و بد راگزینش کنند.

 

در همه مراحل، با  فرزندانتان همراه باشید اما بدانید این تربیت عقلانی شماست که همیشه همراه اوست. منظور از همراه بودن با فرزندان ، یک رفتار پلیسی نیست؛ یک رفتار عاطفی است، آن ها نباید نسبت به ماهواره، حرص و کنجکاوی داشته باشند . باید یادبگیرند با این مقوله پیچیده، چگونه کنار بیایند. نباید بگذارید بین نسل‎ها فاصله بیافتد؛ بیشتر در جمع‎های خانوادگی و فامیلی حاضر شوید، حس مشترک ایل و تباری را تقویت کنید، نگذارید ابزار جدید و افراد مجازی جای شما را پر کنند.

 

درباره آینده با بچه‎ها صحبت کنید و بفهمانید که قرار است خانواده تشکیل بدهند و یاد دهید که آرزوهای بلند مدت اما دست یافتنی داشته باشند.

سرگرمی‌های متنوع فراهم کنید، تحصیلات خود و خانواده را بالا ببرید و تفریحات علمی و هنری و ورزشی برای آنان در نظر بگیرید، بی آنکه بخواهید ازسرتان باز کنید. استعدادها را کشف کنید، اگر پسرتان به نجوم یا ورزش علاقه‎مند است، این خود بهترین انگیزه برای شما است که با همراهی به او بیاموزید چگونه از ماهواره برای رسیدن به علاقه‎های مثبت و آرزوهای مفید، بگیرد.

 

روش سوم:

 

شما نیازی به استفاده مستقیم از ماهواره ندارید؛ اما می‌خواهید برخی برنامه های مفید را ببینید، بهتر است این کار را با ابزارهای دیگر انجام دهید،  تهیه سی دی‌های ضبط شده و نگاه کردن به برنامه‌های صدا و سیما و کلوپ‌ها که از این برنامه‌ها بهره جسته‎اند.

مهم این است که متنوع ترین و مفیدترین برنامه‌ها را دراختیار خانواده بگذارید، دیدن برنامه‌های مستند علمی و فیلم‌های آموزنده به پیشنهاد شما پیش از آن که از مسیرهای ناشناخته وارد خانواده بشود، بهترین روش گزینشی برای استفاده هدفمند و کنترل شده از ماهواره است.

شما می‌توانید درباره این گزینه‌ها با اعضای خانواده مشورت کنید، تنها یک خانواده منسجم می‌تواند تصمیم‌های درست بگیرد و مصلحت را رعایت  و خود را ایمن سازد.

کد مطلب: 18868