تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۱۲
به گزارش
همه با هم ، زردآلو بعلت سرشار بودن از بتاکاروتن، باعث جلوگیری از تشکیل پلاک در جدارهی رگها میشود، که به بهبود عروق کرونر قلب کمک میکند.
زردآلو به سبب داشتن املاح معدنی و ویتامینهای گوناگون در فعالیت حیاتی اندامهای بدن نیز نقشی مهم بر عهده دارد.
برگهی زردآلو خشک، یک منبع کالری، فسفر و آهن بوده و مقدار زیادی آهن موجود در برگهی زردآلو، داروی خوبی برای کم خونی است.
مصرف زردآلو سبب تقویت چشم و بخصوص بهبود دوربینی چشم میشود.
از زیادهروی در مصرف زردآلو خودداری کنید، چون مصرف زیاد آن در هضم مواد غذایی اختلال ایجاد کرده و فرد را دچار اسهال میکند.
زردآلو حاوی فیبرهای محلول در آب است و از بروز یبوست و بیماریهای رودهای جلوگیری میکند.
تأثیر زردآلو در جلوگیری از خشک شدن پوست گفت و به ایسنا خاطرنشان کرد: بتاکاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن و خشک شدن پوست میشود.