انبه ی قصرقند بدون اغراق،نامی آشنا برای همگان است و طرفداران و علاقمندان بی شماری در سطح استان و حتی خارج از استان دارد،قصرقند هم ردیف با شهرستانهای سرباز و نیکشهر قطب تولید انواع ترشیجات انبه می باشد،امسال از اواسط اردیبهشت ماه،کشاورزان قصرقندی کار برداشت انبه ی کال را از باغات انبه آغاز کرده اند و همواره برداشت این محصول در شهرستان قصرقند ادامه دارد،گفتنی است انبه ی نارس قصرقندی از کیلویی 1500تومان تا 2000تومان توسط کشاورزان و فروشندگان این محصول در بازار به فروش می رسد.
زنان هنرمند قصرقندی از انبه ی نارس ترشیجات متنوعی تولید می کنند که از جمله ی آنها می توان به چتنی،هرام و نوع جدید این محصول به نام آناناسی اشاره کرد که هر کدام از آنها طعم و مزه ی خاص خودش را دارد.(ترشی انبه ی این شهرستان به قیمت 15000تومان توسط تولیدکنندگان این محصول به فروش میرسد).محتویات ترشی انبه بسته به نوع آن می تواند شامل زردچوبه،سیاه دانه، نمک،فلفل،روغن مایع،سرکه و سیر باشد.
همچنین نوع دیگر این محصول به اینصورت است که انبه ی نارس را رنده می کنند و بسته به ذائقه ی خویش با شکر،شیرین و یا با فلفل،تند می کتتد و به وقت ناهار همراه با برنج میل می کنند که فوق العاده اشتهاءآور و لذیذ است.
مردم منطقه ی قصرقند می توانند با اندکی برنامه ریزی و سرمایه گذاری در این بخش با راه اندازی کارگاه های تولیدی ترشیجات انبه در بسته بندی های شیک و به روز، مسیری برای درآمدزاییِ خویش هموار نمایند و در توسعه ی این بخش گام بردارند.