و حالا نوبت جونیورهاست!
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۶:۵۹
Share/Save/Bookmark
 
وبلاگ افاضات عقل کل نوشت:
بالاخره مه آفرید امیرخسروی متهم اصلی پرونده فساد سه هزار میلیاردی پس از بازگشت سه هزار میلیارد تومان به بیت المال و واریز جریمه 640 میلیارد تومانی به خزانه دولت ، به جرم افساد فی الارض از طریق شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور با تبانی و فساد در شبکه بانکی و توسل به روش های متقلبانه و  مجرمانه و اخذ میلیاردها تومان وجوه غیرقانونی و شرکت در پولشویی و پرداخت رشوه، اعدام شد.و حالا نوبتی هم باشد نوبت جونیورهاست. باید به اتهام همه کسانی که در پرونده فساد کرسنت نقش داشتند رسیدگی شود و حکم قاضی هر چه بود اجرا گردد چه تبرئه باشد و چه اعدام!

مردم ما وقتی در اخبار می شنوند که مثلا فلان مسئول بلندپایه در چین یا سایر کشورها به خاطر فساد مالی به اعدام محکوم شد این را نشانه قاطعیت آنها می دانند و سوال می کنند که چرا در کشور ما با آقازاده ها و یقه سفیدها برخورد قاطع صورت نمی گیرد.
لذا اگر قاضی بنابر تحقیقات خویش و با استدلال به شرع و قانون به این نتیجه برسد که باید برای یک جونیور هم حکم اعدام صادر کند، این نه تنها وجهه نظام را خدشه دار نمی کند بلکه بر عزم جدی و اراده قاطع جمهوری اسلامی در مبارزه با فساد و ویژه خواری صحه می گذارد. البته ما قاضی نیستیم که حکم صادر کنیم اما وقتی یک قاضی، عادلانه به حکمی رسید چه تبرئه باشد ؛چه اعدام و چه مجازات های دیگر، باید اجرایی شود.

جونیورها هم اگر مدعی هستند که پرونده شان پاک است و چیزی برای پنهان کردن ندارند به جای اینکه با وثیقه های میلیاردی ،دادگاه را سرکار بگذارند با حضور در دادگاه و دفاع از خود، قاضی را به تبرئه خویش قانع کنند چون از قدیم گفته اند «آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است.»

پرونده فساد کرسنت ،هم از نظر سابقه ، مقدم بر پرونده فساد سه هزار میلیاردی است و هم از نظر رقم، روی دست فساد سه هزار میلیاردی را آورده است. اما متاسفانه عده ای که دائم در حرف و گفتار، دم از آزادی بیان و مبارزه با ویژه خواری می زنند سعی دارند با مهر امنیت ملی، این پرونده را در بایکوت خبری نگه دارند.

شاید آنقدر که محاکمه و مجازات قاطع یک آقازاده ،مردم را بر جدیت و قاطعیت مبارزه با فساد در کشور امیدوار می کند مجازات ده ها و صدها مه آفرید این اثر را نداشته باشد. چون مه آفرید ها هر چه باشند آقازاده نیستند. کما اینکه دیدیم اعدام مه آفرید عمدتا واکنش های مثبتی را از میان مردم و جناح های سیاسی به دنبال داشت اما وای به آن وقتی که مثلا یک چنین حکمی برای یک آقازاده صادر شود.، آیا باز هم همه شخصیت ها و جناح های سیاسی واکنش های مثبت نشان می دهند و عدالت دستگاه قضایی را می ستایند؟!

چندی پیش ،مادر یکی از یقه سفیدها گفته بود ما انقلاب نکردیم تا بچه هایمان به زندان بروند، باید از ایشان پرسید لطفا بفرمایید پس انقلاب کردید که بچه هایتان حق مردم را از بیت المال به غارت ببرند و کسی کار به کارشان نداشته باشد!


 
کد مطلب: 17113