قسم روحانی درباره دوران احمدی‌نژاد را چه کسی و چگونه تعبیر می‌کند؟
سیاسی نوشت
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۵۱
Share/Save/Bookmark
 
قسم روحانی درباره دوران احمدی‌نژاد را چه کسی و چگونه تعبیر می‌کند؟

وبگاه "کلبه طلبگی" نوشت:

"والله بالله تالله سال های 84 تا 92 گذشت و دیگر تکرار نمی شود. دولت یازدهم خود را خادم مردم می داند و هیچ تصمیم فردی بدون مشورت آن هم مشورتهای چند باره اتخاذ نمی کند.

اگر دولت اشتباه کرد آنهایی هم که فریاد بزنند و اشتباه دولت را بگویند هم احترام و تواضع می کنیم و هم دست آنها را می بوسیم."

 این حرفیست که رئیس جمهور محترم در بخشی از سخنرانی خود که در مراسم روز صنعت و معدن که در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد به آن اشاره کرد.
 
بررسی عملکرد یک ساله دولت تدبیر و امید نشان می دهد که این دولت به مرور و با فاصله گرفتن از نقطه شروع، رفتار خود با منتقدان و دولت سابق تغییر داده و روندی را در پیش گرفته است که با شعار اعتدال و زنده باد مخالف من تناسب معنایی آنچنانی ندارد.
 
اشاره دکتر روحانی به دولت قبل در عرصه های مختلف موضوع جدیدی نیست که برای مخاطب حلاوت تازای داشته باشد ولی با این وجود قسم سه باره روحانی برای عدم تکرار سال 84 تا 92 یعنی دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد قابل توجه است.
 
با توجه به موضوع سخنرانی رییس جمهور، می توان از عدم تکرار سال های 84 تا 92 چند نکته را برداشت کرد که نخستین برداشت به موضوع سخنرانی نزدیکتر است:
 
-سال 84 تا 92 را سالهای سال های رکود در زمینه پیشرفت ها صنعتی و جذب سرمایه به کشور قلمداد کرد.
-سال "بما هو سال " یعنی خود این سال ها جدای از اتفاقات تلخ وشیرینی که در این سالها به وقع پیوست، تکرار نخواهد شد!و این امری مسلمی است که برای همه مثل روز روشن است.
 
از این منظر میان سال های 84 تا 92، 68 تا 76 - ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی -، 76 تا 84 -ریاست جمهوری خاتمی - و حتی سال های 92 تا پایان دوران ریاست جمهوری روحانی - که می تواند بین سال های 92 تا 96 باشد - تفاوتی وجود ندارد.
 
با این فرض، دوران هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد گذشته و دوران ریاست جمهوری روحانی نیز والله بالله تالله خواهد گذشت و تکرار نخواهد شد.
 
-روحانی برای سالهای 96 به بعد شانسی برای احمدی نژاد در نشستن به صندلی ریاست جمهوری و شیوه مدیریتی وی قائل نیست .
 
 روحانی در قسمی که به این منظور یاد کرده از سه "حرف قسم" – بـ ، و ، تـ - استفاده کرده است که -ب- و - بر اسم ظاهر و -ت- تنها بر اسم جلاله برای منعقد شدن قسم به کار می روند.
 
 ناگفته نماند کسى که براى اثبات یا نفى چیزى قسم می ‏خورد، اگر حرف او راست باشد قسم خوردن او مکروه است و اگر دروغ باشد حرام و از گناهان بزرگ است ولى کفاره قسم را ندارد.
 
 ...................................................................................
پ.ن: چرا دولت های ما به جای کار کردن و استفاده از تجربیات دولت قبلی همش وقت خود را برای خراب کردن دولت قبلی صرف می کنند؟!
 
چیز های کوچک:
این مردم هستند که تکرار شدن و یانشدن سال های  84 تا 92  را تعیین می کنند، خوب است که دولت روحانی دفتر مشق خود را بسته و سه سال باقی مانده را کار کند تا شانسی برای خود برای نشستن در صندلی ریاست جمهوری در انتخابات بعدی قائل و اولین رييس جمهور 4 ساله نباشد.

 

انتهای پیام

کد مطلب: 18086