تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۲۹
به گزارش
همه با هم :
مواد لازم :
پودر ژله آناناس
100 گرم
آبجوش و آب سرد
از هر کدام يك پیمانه
بیسکویت ساده
16 عدد
شکلات چیپسی
به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمايید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکويتها را در قالب بچینید و ژله مایع را کمکم داخل قالب ريخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.