طرز تهیه ی ژله بیسکویت
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۲۹
Share/Save/Bookmark
 
به گزارش همه با هم :

مواد لازم :




 پودر ژله آناناس
 100 گرم


 آبجوش و آب سرد
 از هر کدام يك پیمانه


 بیسکویت ساده
 16 عدد


 شکلات چیپسی
 به ميزان لازم





طرز تهيه:
ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمايید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکويت‌ها را در قالب بچینید و ژله مایع را کم‌کم داخل قالب ريخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.
کد مطلب: 17006