روستای صدیق زهی فضای سبز میطلبد
اجتماع نوشت
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۳
Share/Save/Bookmark
 
روستای صدیق زهی فضای سبز میطلبد
وبلاگ جوانان صدیق زهی نوشت:ریشه ارتباط و علاقه بشر به گیاه از سالهای دور و شاید از دوران انسانهای اولیه نشأت می گیرد.وانسان همواره در طول تاریخ با گیاه وتوسعه فضای سبز کوشا بوده و به منظور علاقه و دلبستگی به درخت و سبزی و آشنابودن انسان به وجود ضرورت سبزی و گل در زندگی روزمره همیشه حافظ محیط زیست بوده و ان را ضرورتی در زندگی خویش دانسته است.

بنابراین وجود فضای سبز امیخته با ضروریات بشر امروزی به حساب می اید و دارا بودن هر سکونت گاهی به فضای سبزاری لازم و ضروریست .

گرچه هر منزل مسکونی صدیق زهی به اهمیت این مهم پی برده شده و به طور حتم چند اصله درخت یافت می شود .با وجودجمعیت چند هزار نفر در روستای صدیق زهی می طلبد تفریحگاهی عمومی با فضای سبزیا برای تغییروسر و سامان دادن به مبلمان شهری فضای سبز در روستا ایجاد گردد

کم ابی! مشکل کم بود آب شاید سازی باشد در قبال عدم کاشت فضای سبز مسئولان امر بر طبل خویش بکوبند؟

قرار گرفتن در منطقه گرم و خشک ،نیازمند راه حلهای مناسبی برای بحران کم ابی می طلبد درهمین راستا باید درختانی مناسب با اقلیم منطقه کشت شود و با ابیاری قطره ای نیز نیاز به اب فضای سبر یقینا براورده خواهد شد

وجود چند ابگیر (هوتگ نام محلی) بزرگ در سطح روستا ، که قابل شرب نیستند و فقط مصرف روز مره چند خانواده هستند می تواند مشکل اب را جبران نمایند . واین ابگیرها محدودیت کم ابی رابه طور یقین جبران خواهند کرد اگر برنامه ریزی درست صورت گیرد.

همکاری ومشارکت مردم در عرصه ایجاد فضای سبزبی پاسخ نخواهدبود و هرکس به سهم و طبعا به علاقه و خستگی از زندگی ماشینی به سوی طبیعت خداوندی جذب می شود

زیرا فطرت انسان به گونه ای افریده شده که درارتباط بدون با فضای سبز اثرات روحی و روانی فراوان در کیفیت زندگی او جای می گذاردو از افسردگی و خمودی می زداید

وبه استناد ازعلما،احادیث و قران کریم :

نگاه به فضای سبز انسان را ازغم می زداید و به ان ارامش می بخشد وبهرمندی به فضای سبز یاس و نومیدی از ان دور کرده و شور و امید در او ایجاد و تقویت می کند.

فضای سبز تاثیر فراوانی در بیماری روحی و روانی دارد که با نگاه کردن و قدم زدن در طبیعت سبز از بین می رود و موجب نشاط و موجدانگیزه برای حرکت به سوی تعالی و تکامل است.

از این رو بررسی ،شناخت کمبودها و نارسائیها و ارائه راه حل مشارکتی همه جانبه از شورا،دهیار ،ادارات زیربط،و مشارکت مردم برای عمران و ابادنی روستا اولویت بندی نیازها موجود به صورت شفاف و پیشنهادی قابل قبول عزمی همگانی می خواهد که دستاورد ان شادی و نشاط در جامعه خواهد بود.

پس به قوه الهی امیدواریم . شوراها و مسولین نیز با اقدامات لازم این امر را پیگیرباشند
کد مطلب: 19285