۱
 
وبلاگ چاه کیچی سنتر نوشت:
چاي ترش يا همان چاي مكي در چاه كيچي
اجتماعی نوشت:
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۰
Share/Save/Bookmark
 
به گزارش سرویس وبگردی همه با هم به نقل از وبلاگ چاه كيچي سنتر،چاي ترش  همان چاي مكي  هستند بخاطري از مكه آورده شده است  معروف  به  چاي مكي.

چاي ترش در سيستان وبلوچستان شهرستان دلگان بشترين كشت رادارد  كه  بخش جلگه چاه  هاشم وچاه كيچي وچاه دازو بيشترين كاشت را دراين منطقه دارند

این چای یکی از نوشیدنی ‌های مناسب برای کسانی است که می ‌خواهند جایگزین مناسبی برای چای پیدا کنند.

در میان گیاهانی که نام چای را به خود گرفته ‌اند، چای قرمز یا چای ترش که به آن چای مکه هم می‌ گویند، به علت رنگ، طعم و خاصیت ویژه ‌ای که دارد، جایگاه مهمی‌ را به خود اختصاص داده است.

شما می‌ توانید آن را با کمی عسل به صورت شربت استفاده کنید یا با آب سیب ترکیب کرده و خنک بنوشید. ترشی آن و شیرینی سیب به خوبی با هم سازگار می‌ شوند.

خواص چای ترش

دم کرده این گیاه کاهش‌ دهنده فشار خون، خنک ‌کننده بدن، رقیق و تصفیه ‌کننده خون، کنترل‌ کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام ‌بخش است و برعکس چای که باعث دفع آهن می‌ شود، چای ترش خود یکی از منابع غنی آهن به شمار می‌ آید.

طریقه مصرف چای قرمز

افرادی که دارای قند، چربی و فشارخون بالا هستند، می ‌توانند یک تا دو نوبت از چای روزانه ی خود را به چای قرمز اختصاص دهند و برای هر بار مصرف، 5 گرم از گل برگ‌ های چای قرمز را داخل یک فنجان ریـخـته و سپس آب جوش بر روی آن بریزند و سرپوشی گذاشته، 10 دقیقه بماند تا دم بکشد، سپس صاف کرده و میل کنید.

مصرف دم کرده چای ترش بیش از چای معمولی بر پرفشاری خون افراد دیابتی موثر است.

بر اساس یافته های یک پژوهش ارایه شده در کنگره بین المللی طب سنتی و مکمل، مصرف دم کرده چای ترش به طور معنی داری نسبت به چای معمولی بر پر فشاری خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 موثر است.

دم کرده این گیاه کاهش‌ دهنده فشار خون، خنک ‌کننده بدن، رقیق و تصفیه ‌کننده خون، کنترل‌ کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفراوی و همچنین آرام ‌بخش است.

دیابتی ها چای ترش بخورند

چای قرمز یا چای ترش در نقاط مختلف دنیا با نام های متفاوتی خوانده می شود. این گیاه و محصولات آن در ایران به نام های چای مکی یا چای مکه، چای قرمز و چای ترش خوانده می شود. یکی از مهم ترین خواص چای قرمز شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضد دیابتی هم دارد. در هند از دانه های این گیاه به عنوان یک دارو برای سستی، گیجی و سوء هاضمه استفاده می شود و دانه های آن غنی از چربی و پروتئین است.

دم کرده برگ این گیاه منبعی غنی از آهن و مس است.

از پودر آسیاب شده کاسبرگ آن می توان به عنوان طعم دهنده در کیک، شکلات و بستنی نیز استفاده کرد.

مصرف چاي ترش

در اکثر نقاط آفریقا و آسیا مصرف دارد٬ در جامائیکا متداول است و هم بعنوان چای و هم بصورت نوشابه سرد فروخته میشود. در کشور پاناما بنام saril که از کلمه Sorrel جامائیکایی گرفته شده بصورت نوشابه با و یا بدون اضافه کردن الکل در ایام کریسمس و عید نو چینی‌ها مصرف دارد. در ایالات متحده آمریکا نیز بصورت چای مصرف میشود و از طریق اهالی مکزیک آورده شده و بخصوص در کالیفرنیا فراوان است.در کلیه کشور های شمال آفریقا بصورت روزانه و در چایخانه های کنار خیابان و یا سیار عرضه میگردد.

در اکثر کشور های آسیائی مثل چین تایلند هند مالزی و خاورمیانه چای ترش مصرف دارد.

کد مطلب: 20986
 


 
مراد
۱۳۹۴-۱۲-۰۶ ۱۶:۵۵:۴۸
سلام ممنون از درج مطالبم در وبلاگ (1920)