اوضاع تنها چمن مصنوعی شهر قصرقند
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۵۳
Share/Save/Bookmark
 
وبلاگ حق گو بلوچ نوشت : این مطلب یا گزارش به پیشنهاد یکی از شهروندان عزیز قصرقندی منتشر شده و صرفا جهت اطلاع و گوشزد می باشد.
شش ماهی از نصب و هموارسازیِ تنها چمن مصنوعی شهر قصرقند می گذرد،اما متاسفانه هنوز نمی توان گفت که این پروژه به مرحله ی بهره برداری رسیده است چرا که نه تیردروازه ای نصب کرده اند و نه نورافکنی(پروژکتوری) برای روشنابی در شب!طبیعتا مسئولیت نصب و راه اندازی چمن مصنوعیِ شهر برعهده ی شهرداری و شورای شهر بوده است و باید پاسخ گو باشند.

در کجای دنیا چمن مصنوعی را در عمقی به عمیقیِ 30سانت هموار می کنند(و یا درواقع کناره های چمن را با بتنِ سیمانی،به ارتفاع30سانت سیمانکاری می کنند؟؟!!این کار خطراتی را برای افرادی که در این زمین بازی میکنند در پی خواهد داشت،بازیکنی که تعادلش را از دست بدهد و به کناره های زمین لیز بخورد و با بتن سیمانی برخورد کند چه اتفاقی خواهد افتاد؟!!علاوه بر این در هنگام بارندگی نیز موجب تجمیع آب در زمین خواهد شد)در کجای دنیا زمین فوتبال را بدون تیردروازه و بدون سکوی تماشاچیان تحویل شهروندان می دهند؟؟

لذا پیشنهاد می شود در اسرع زمان،سیمانکاریِ کناره ی زمین را تخریب کرده و هم سطح با چمن مصنوعی، مسطح نمائید.تیرهای دروازه را در دو طرف زمین قرار داده و دور زمین را پارتیشن یا درواقع حصار بکشید.
کمی به نوجوانان شهر اهمیت بدهید،بد نیست!!بازی در چمن برایشان تبدیل به عقده شده است!!
دوستان می توانند جهت مشاهده ی مراحل نصب و راه اندازی چمن مصنوعی به ادامه ی مطلب رجوع نمایند


مراحل ساخت و نصب چمن مصنوعی
مرحله 1 : گودبرداری

منطقه موردنظر در این میان، باید به عمق 35 و 50 سانتی متر مربع گودبرداری شود.

· مرحله 2 : لایه برداری لایه های اساسی

برای زهكشی هرچه بهتر، منطقه گودبرداری شده با استفاده از ماسه و یا سایر مواد مقاوم در برابر آب، همچون قلوه سنگ ، شن و یا تركیبی از مواد معدنی، پر می شود. زهكشی مطلوب در این میان می تواند از طریق حفره های موردنظر ایجاد شود.

لایه نهایی نیز می تواند انرژی لازم را در این میان جذب كرده و بر روی ویژگی های ورزشی در این زمین اثرگذار باشد.

· مرحله 3: رول كردن لایه اساسی

این بخش تا زمانی انجام می وشد كه لایه موردنظر، نرم و قابل استفاده شود.

· مرحله 4: لایه برداری به صورت ژئو – نساجی

این بخش، می تواند اطمینان لازم را برای توزیع فشار در منطقه موردنظر ایجاد كند.

· مرحله 5 : قرار دادن رول های علف مصنوعی

هریك از این موارد باید به دقت كافی رول شده و بر اساس طرح موردنظر، در سر جای خود قرار بگیرد. این از سوی بخش ورزشهای یارا پویش آماده شده و می تواند برای هر بخش از علف مصنوعی، به كار گرفته شود.

· مرحله 6: قطع نمودن خطوط بازاری

هریك از خطوط ایجاد شده در طول بر روی چمن مصنوعی می تواند در طول تولید، مورد بررسی قرار گیرد. سایر خطوط، همچون چرخه مركزی نیز باید از سوی افراد ماهر، قطع شود.

· مرحله 7 : فشار بر روی درزهای موجود

تمامی درزهای به وجود آمده در این میان باید به گونه ای تحت فشار قرار بگیرند كه نتوانند باعث ایجاد نقاط ضعیف در چمن مصنوعی شوند.

· مرحله 8 : درزگیری

با توجه به نوع چمن مصنوعی و ورزش انجام شده بر روی آن ، همواره باید چمن مصنوعی و یا سایر مواد لاستیكی موجود در آن، درزگیری شود. در وهله اول، ماشین، ماسه را در فضای موردنظر توزیع می كند. این مرحله سپس با استفاده از یك ماشین برس كاری ، انجام می پذیرد.

· مرحله 9: زمین بازی شما آماده است

میانگین زمان نصب چمن ، بین 6 تا 8 هفته، به طول می انجامد. علف مصنوعی شما آماده استفاده است. بر این اساس، نصب هر چمن مصنوعی، نمی تواند به شیوه ای كه در بالا به آن اشاره شد انجام پذیرد. زیرا هر زمین بازی، دارای ساختارهای ویژه مربوط به خود می باشد. بخش ورزشی یارا پویش خوشحال است كه كمك های لازم را به شما درخصوص انتخاب صحیح سطح موردنظر، ارائه نماید.
 در این بخش كارایی لازم برای انجام ورزش ایجاد می شود اما سایر فعالیتها نیز در این حیطه لازم خواهد بود. در این بخش، زمین های فوتبال و یا سایر موارد از طرفداران بی شماری برخوردار بوده و محل تجمع جوانان محسوب می شوند. این موارد می توانند یك عملكرد اجتماعی را به وجود آورده و انجام ورزشهای گروهی ، همچون بسكتبال ، فوتبال و تنیس را نیز تشویق نماید.
کد مطلب: 11482