مقدمه فروپاشی اسرائیل/شکست استراتژیک آمریکا از جبهه مقاومت
سیاسی نوشت
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۵۹
Share/Save/Bookmark
 
مقدمه فروپاشی اسرائیل/شکست استراتژیک آمریکا از جبهه مقاومت
به گزارش همه با هم :تغییر مواضع آمریکا در مقابل سوریه از تغییر حاکمیت به گفتگو با بشار اسد نشانه شکست آمریکا از جبهه مقاومت است.
در واقع تغییر رویکرد آمریکا نسبت به سوریه نشان می دهد که سیاست های آمریکا در سوریه با شکست مواجه شده و در حال حاضر هم وزارت خارجه، سازمان سیا و پنتاگون دنبال این هستند تا شرایطی فراهم کنند که از رهگذر مذاکره مستقیم با بشار اسد رئیس جمهور سوریه به نوعی مشکلات داخلی سوریه و بحران سوریه را مهار کنند و این امر نشان می دهد که آمریکایی ها در طول چهار سالی که از بحران سوریه می گذرد، فریب برخی از گزارش کشورهای عربی مثل عربستان، قطر را خورده اند و این دو کشور در گذشته اعلام کردند که بشار اسد در ظرف مدت شش ماه سقوط خواهد کرد که اکنون ۴ سال از این بحران می گذرد و این بحران از مرزهای سوریه هم فراتر رفته است.
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا به این نتیجه رسید که باید بحران سوریه را مهار بکند و ادامه این بحران ممکن است به گسترش پدیده تروریسم در خاورمیانه و اروپا منجر بشود.
از آنجایی که باراک اوباما سعی می کند که این موج تروریسم مهار بشود، رویکردها به این سمت و سو است که با بشار اسد مذاکره کنند.
 شکست استراتژیک آمریکا از جبهه مقاومت مقدمه فروپاشی اسرائیل را آماده کرده است، و این نشان دهنده این است که مقاومت همیشه جواب می دهد.
 اسرائیل در شکل گیری گروهک های تروریستی نقش عمده ای دارد و وجود گروهک های تروریستی مانند داعش نتیجه رایزنی های گسترده رژیم صهیونیستی، آمریکا، اروپا، رژیم عربستان و قطر بوده است.
 تصور آنها این است که برای مقابله با جنبش های جهادی ایجاد یکسری از مجموعه های تروریستی می تواند تاثیر گذار باشد و می تواند مقاومت اسلامی را از بین ببرد.
 تلاش عربستان قطر این بود که داعش را از سوریه به لبنان منتقل کنند تا ضربه نهایی را به حزب الله وارد کنند اما با شکست مواجه شدند.
با توجه به شکست طرح های آمریکا، اسرائیل، عربستان، قطر و ترکیه در منطقه؛ بیشترین نیاز امریکا به برای مهار گروه های تروریستی به ایران است.
از آنجایی که معظم له وقایع منطقه را با دقت رصد می کنند، پیش بینی ایشان کاملا دقیق بود و سوریه بطور کامل از این بحران خارج خواهد شد و طرح های آمریکا و اسرائیل و ایادی آنها برای تغییر ساختار منطقه و سرنگونی نظام های وابسته به مقاومت اسلامی با شکست مواجه خواهد شد و این تحریم ها هم بی اثر خواهد بود.
 در حال حاضر آمریکایی ها به شدت نسبت به هم سویی با عربستان، قطر و ترکیه ناراضی هستند و تلقی اشتیاه آمیز این کشورها باعث شد که آمریکایی ها هزینه های مالی و سیاسی سنگینی در رابطه با بحران های منطقه بپردازند.
 بعد از گذشت چهار سال از بحران در سوریه آمریکا که از ابتدا بر کنار رفتن بشار اسد از قدرت تاکید کرده بود و این تاکید بارها از زبان مسئولان این کشور مطرح شده بود، جان کری وزیر خارجه آمریکا دیروز در مصاحبه با شبکه خبری سی‌بی‌اس گفت که آمریکا مجبور خواهد بود برای یک انتقال سیاسی در سوریه با بشار اسد، رئیس‌جمهور این کشور، مذاکره کند و در حال بررسی راه‌هایی برای فشار بر وی برای مذاکره است.
کارشناسان سیاسی این موضع گیری وزیر خارجه آمریکا را در راستای تغییر رویکرد این کشور در قبال نظام سوریه ارزیابی می‌کنند.
کد مطلب: 20004