وب سایت و
شدلاني ديوان نوشت :
انبه محتوی مواد مغذی و تقویتکننده روده است که هضم آن، بسیار آسان است.مصرف انبه در افراد دارای سوء هاضمه
به علت مقادیر زیاد ویتامین C و آهن بسیار توصیه میشود.
فواید انبه برای کم خونی,فواید انبه ,مصرف انبه, فایده های انبه برای کم خونی ,فایده انبه برای کم خونی,فایده های انبه
,کم خونی,درمان کم خونی با انبه,درمان کم خونی ,درمان کم خونی انبه,خونسازی در بدن ,خونسازی ,مصرف انبه موجب
خونسازی در بدن میشود,ویتامین A ,بتاکاروتن محافظ پوست,بتاکاروتن ,محافظ پوست, خانواده ویتامین B ,تقویتکننده سیستم
عصبی , اسید آمینه,گلوتامین اسید,تمرکز و بهتر شدن حافظه مصرف انبه، موجب خونسازی در بدن میشود، افرادی که از کمخونی
رنج میبرند و همچنین در طول بارداری و عادات ماهانه، باید انبه مصرف کنند. میوه انبه حاوی ویتامینهای مختلفی چون
ویتامین A یا بتاکاروتن محافظ پوست و مخاط بویایی است که چشم را تقویت و سوخت و ساز را تنظیم میکند.
خانواده ویتامین B تقویتکننده سیستم عصبی است که به بدن کمک میکند تا با استرسها و فشارهای روانی مقابله کند.
مصرف انبه، در ساخته شدن رنگدانه مو و پوست بسیار مؤثر است.انبه به علت داشتن منیزیم و پتاسیم برای کاهش فشار
عصبی و داشتن آرامش روحی مؤثر است زیرا اسید آمینه و تریپتوفان دارد و پیشساز در تولید سروتونین یا هورمون شادی است.
آنزیمهای بسیاری درانبه وجود دارد مثل ماگنه فرین که سبب میشود میوه در برابر حشرات در امان بماند، این آنزیمها
به تنظیم سوخت و ساز کمک و روده را پاکسازی میکنند.
اسید آمینه موجود در انبه قابل توجه است و گلوتامین اسید، ماده مغذی مورد مصرف مغز است که به تمرکز و بهتر شدن حافظه کمک میکنند.