گوشت را با چه ویتامین هایی مصرف کنیم؟
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۵۶
Share/Save/Bookmark
 
همه  با هم : به گفته متخصصان تغذیه ؛ گوشت قرمز منبع غنی از آهن است و میزان جذب آهن در افراد یکی است.

ویتامینC آندسته از ویتامین‌هایی است که کمک به بهبود جذب آهن در بدن افراد می‌کند.

درست است که آجیل هم حاوی مقداری آهن است اما به اشتباه مردم فکر می‌کنند که مصرف آجیل‌ها با میوه‌های حاوی ویتامین C مقدار جذب آهن در بدنشان را بیشتر می‌کند که این فرضیه درست است ولی جذب آهن به میزان کمی در بدن افراد صورت می‌گیرد.

مصرف هر یک از میوه‌های حاوی ویتامینC با منابع غذایی حاوی آهن میزان جذب آهن در بدن افراد را افزایش می‌دهند.
کد مطلب: 12166