دکتر عارف و ایجاد تنش قومی و مذهبی در ایران!
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۱۵
Share/Save/Bookmark
 


وبلاگ "نسیم توسعه" نوشت:


جناب آقای دکترعارف ، می خواهند با سوءاستفاده از تکثر قومی و مذهبی ایران ، ضمن سرپوش گذاشتن بر ضعف ها و ناتوانی های خود برای برگزیده شدن به عنوان یک رئیس جمهور ،  در هماهنگی با برنامه ها و اقدامات  امریکا و غرب  به برجسته سازی مسایل قومی و مذهبی کشور بپردازند

=================================================================

انتخابات ریاست جمهوری یازدهم از همان آغاز ثبت نام ها ، دارای ویژگی های خاصی بود . ثبت نام  افراد مختلف و کسانی که  ظاهراً تا روز آخر و بلکه دقایق آخر ،  هنوز تصمیمی برای ثبت نام نداشتند!

 اینکه بخواهیم اظهار نظر  در مورد عدم برنامه ریزی و سابقه دار بودن فکر کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را  قبول کنیم ، ما را به یاد موج استخاره گرایی کاندیداهای انتخابات مجلس نهم در استان خودمان(کهگیلویه و بویراحمد) می اندازد . آن زمان که بیشتر افراد مهم و خبرساز  استان  برای شرکت در انتخابات مجلس ، سخن از استخاره ، خوب و  بد بودن این استخاره ها می زدند.

اما اکنون در انتخابات یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز گویا برخی افراد به همان شیوه استخاره و تفأل متوسل شده اند . کاندیداهایی که می خواهند یک شبه ره صد ساله را طی کنند ، با ایجاد فضایی تحت عنوان گفتمان مقاومت ، توسل به مسایل قومی و مذهبی و … در تبلیغات خود سعی دارند تا کشور را به طبقات یا گروه های مذهبی و قومی مختلف تقسیم نموده و تنش و تشنج را در  فضای کشور برقرار سازند.

یکی از این کاندیداهای محترم را باید جناب آقای دکتر محمدرضا عارف دانست که چهارشنبه شب ۸ خرداد در تلویزیون در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو  حاضر شده و طی سخنانی ، نشان دادند که برای کسب موفقیت حاضرند تا از مسایل قومی ، مذهبی و تنش زا نیز استفاده نماید.

ایشان در ابتدای برنامه به جای یک سلام  کلی  و روشن با تمام ایرانیان ، سخنان خود را چنین آغاز کردند:(( در  ابتدا  به همه هموطنان زرتشتی ،  یهودی ، مسلمانان شیعه و سنی ، همه اقوام ایرانی و به همه عزیزان خارج از کشور سلام عرض می‌کنم)) .

اینگونه آغاز سخن و سلام به بینندگان تلویزیونی را می توان یکی از  برنامه های قومیت گرایی  جناب آقای دکتر عارف دانست . ایشان سعی دارند تا با استفاده از مسایل قومی ، دینی و  مذهبی ایران و تکیه بر بزرگنمایی قومیت ها و مذاهب مختلف کشور به کسب آرای قومی و مذهبی بپردازند.

  آیا همه این قومیت ها و مذاهب که آقای عارف نام بردند ، در یک قالب سیاسی یعنی تحت عنوان ایرانی در جهان شناخته شده نیستند؟

آیا  استفاده از اصطلاح کامل و جامع ایرانیان ، برای سلام نمودن به این ملت واحد ، کافی و گویا نمی باشد؟

 هدف آقای دکتر عارف از برجسته نمودن تفاوت های دینی ، مذهبی و قومی ایرانیان چیست ؟

 سرزمین ایران از گذشته خود تا کنون دارای قومیت ها و ادیان و مذاهب مختلفی بوده است که همگی با یک حس برجسته  یعنی ایرانی بودن در کنار یکدیگر به زندگی و افتخار آفرینی برای سرزمین مادری خود پرداخته اند.اما در تاریخ این سرزمین ، همواره افرادی بوده اند که به دنبال  ایجاد نوعی تقابل و  تنش میان ایرانیان و سپس سوء استفاده از این مشکلات بوده اند. اگر مشکلات اقتصادی ، فرهنگی و … در ایران وجود دارد ، این مشکلات برای همه اقوام ، ادیان و مذاهب موجود در کشور مشاهده می شود و خوشبختانه نظام جمهوری اسلامی ایران همواره به برابری و برادری میان یکایک مردم  کشور اشاره داشته و قانون اساسی نیز بر این برادری و برابری ایرانیان ، تأکید دارد.

 اکنون به نظر می آید جناب آقای دکترعارف ، می خواهند با سوءاستفاده از تکثر قومی و مذهبی ایران ، ضمن سرپوش گذاشتن بر ضعف ها و ناتوانی های خود برای برگزیده شدن به عنوان یک رئیس جمهور ،  در هماهنگی با برنامه ها و اقدامات  امریکا و غرب  به برجسته سازی مسایل قومی و مذهبی کشور بپردازند. سیاست غرب در ایجاد تنش و تشنج در میان مناطق مختلف ایران با استفاده از مسایل قومی و مذهبی را می توان  یک استراتژی طولانی مدت دانست که در هر دوره ای، برخی گروه ها یا افراد به این سیاست های غربی کمک کرده اند.

  امید است آقای دکتر عارف که در برنامه تلویزیونی نشان دادند به شدت خودبزرگ بین و متکبر بوده و به دنبال ایجاد تنش در کشور هستند ، از اینگونه برنامه های تنش زای تبلیغاتی خود دست برداشته و  در  ادامه مسیر انتخابات به جای تنش زایی به فکر معرفی خود و بیان برنامه های مدیریتی خود باشند.   

 

انتهای پیام/
کد مطلب: 2111