هنگام خوردن کباب حتما به آن سماق بزنید
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۴۲
Share/Save/Bookmark
 
همه با هم :
مردم از زمان هاي قديم سماق را يكي از بهترين چاشني ها براي كباب مي دانستند.










مردم از زمان هاي قديم سماق را يكي از بهترين چاشني ها براي كباب مي دانستند و امكان نداشت براي تهيه وعده غذايي شان از گوشت قرمز استفاده كنند و از سماق به عنوان ادويه استفاده نكنند.

 

از ديدگاه درمانگران طب سنتي سماق به دليل خاصيت صفرابري كه دارد بهترين اثر را در هضم بهتر گوشت قرمز به ويژه گوشت گوسفند دارد. مصرف سماق به همراه كباب علاوه بر آنكه به ترشح بهتر اسيد معده كمك كرده و روند هضم و جذب مواد غذايي را بهتر مي كند موجب زبر شدن پرزهاي معده شده و هضم مكانيكي دستگاه گوارش را بيشتر مي كند.

 

از آنجا که گوشت مورد استفاده برای طبخ کباب چرب است، سماق موحب کاهش کلسترول و جذب چربی موجود در آن می شود. همچنین سماق آلودگی موجود در گوشت را از بین می برد و از طرفی خاصیتی قابض دارد؛ یعنی اگر التهابات یا زخم هایی در مسیر لوله گوارش باشد تا حدودی موجب بهبود آنها شده و محافظ خوبی برای کبد است.

 

از طرفي اگر سماق و كباب با هم مصرف شود موجب تعادل طبع غذا مي شود، چرا كه كبابي كه با گوشت قرمز به ويژه گوشت گوسفند تهيه شده طبع سرد دارد و پاشيدن سماق روي آن به تعديل اين سردي كمك مي كند.
کد مطلب: 10961