ناگفته هایی از کمیته 300 ( کانون توطئه‌های جهانی)
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۵ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۲۴
Share/Save/Bookmark
 
وبلاگ "استیضاح" نوشت:
یکی از مهمترین منابعی که به معرفی کمیته 300 و اهداف و برنامه‌های آن می‌پردازد، کتاب «کمیته 300 کانون توطئه جهانی» می‌باشد که توسط دکتر جان‌کلمن تألیف و توسط یحیی‌شمس به فارسی ترجمه شده است.

دکتر جان‌کلمن که خود یکی از اعضای پیشین MI6 سازمان جاسوسی بریتانیا بوده، درمورد گروه توطئه‌گرانی که هیچ‌یک از مرزهای ملی را نمی‌شناسند و خود را فراتر از قوانین همه کشورها قرار داده و تمامی ابعاد زندگی
سیاسی، دینی و اجتماعی، بازرگانی، صنعتی، معدنی و بانکداری مردم جهان و حتی قاچاق مواد مخدر
را زیر سلطه خود دارند، پرده‌ها را به کنار می‌زند. کمیته‌300 یک گروه نخبه کوچکی است که خود را در برابر هیچ مرجعی به جز اعضای گروه خود پاسخگو نمی‌داند. این گروه سرنخ تمامی رخدادهای جهان را دردست دارند. کمیته‌300 افزون بر برخورداری از قدرت کامل، در تمامی روندهای جهانی تأثیر قطعی دارند.
مهمترین برنامه‌های این کمیته در حوزه سیاست به شرح زیر است:

[چنانچه کتاب کمیته سیصد رو پیدا کردم حتما برای دانلود قرار میدم]


الف: جلوگیری از استقلال کشورها در زمینه‌های مختلف: وابسته نگه داشتن کشورها و جلوگیری از استقلال سیاسی، نظامی، علمی، و اقتصادی آنها از اهداف درازمدت کانون توطئه‌های جهانی است. به‌ویژه یهودیان با راه‌اندازی نظامهای بانکی در کشورهای مختلف و مرتبط کردن آنها به یک بافت پیچیده اقتصادی در این کانون نقش عمده‌ای دارند. [2]

ب: تجزیه کشورهای بزرگ: این هدف از اهداف راهبردی کمیته‌300 می‌باشد. عرصه این سیاست در آینده نزدیک منطقه راهبردی خاورمیانه به ویژه عربستان، عراق و ایران و کشور پهناور چین خواهد بود.

ج: به جنگ کشاندن کشورهای همسایه و برپا کردن جنگ‌های فرسایشی همانند بسیاری از درگیری‌های مرزی بین کشورهای آفریقایی، هند و پاکستان و کشورهای آسیای مرکزی.

د: تسلط بر منابع عمده نفت و گاز جهان.

ن: بحرانی‌آفرینی و مدیریت آن: کمیته‌300 و توطئه‌گران جهانی با به راه‌انداختن بحرانهایی پشت‌سرهم و راهبری آنها، مردم همه نقاط جهان را از به دست گرفتن سرنوشت خویش بازمی‌دارند. گفتنی است هم‌اکنون در آمریکا برای اجرای برنامه مذکور، یک مؤسسه مدیریت بحران، به نام مؤسسه مدیریت امور اضطراری به ریاست یک فرد یهودی تأسیس و مشغول به کار شده است. به همین دلیل است که آمریکاییها هیچ‌گاه از حل بحران سخن نمی‌گویند و در قالب«تئوری تطویل بحران» درصدد مدیریت بحرانها هستند.

 

انتهای پیام
کد مطلب: 3120