فرهنگ مهم‌تر است یا اقتصاد؟ (نقدی قرآنی بر سخنان دکتر جنتی)
فرهنگ نوشت
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۹
Share/Save/Bookmark
 
فرهنگ مهم‌تر است یا اقتصاد؟ (نقدی قرآنی بر سخنان دکتر جنتی)

وبگاه "باید گفت" نوشت:

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای جنتی وزیر محترم ارشاد

حضرت عالی فرمودید که:

آن ها نگران هستند :  ما هم نگرانیم، اما نگرانی ها متفاوت است. آنها نگران هستند که چرا حجاب اینگونه است و برخی از زنان ساپورت می پوشند، اما در مقابل، ما موافق اصلاح فضای فرهنگی جامعه هستیم."

"نگرانی های ما عمیق تر از این حرف ها است. ما نگران آینده وضع اقتصادی و جوانان بیکار و ناتوان در امر ازدواج هستیم و معتقدیم همین مسائل، فساد اصلی است چون اگر فساد در جامعه زیاد شود، سن روسپی گری پایین می آید که آن هم به سبب فقر است."

بنده جواب شما را از قرآن پاسخ میدهم:

ماه مبارک رمضان است و الان مسلمانان در سراسر جهان در حال قرائت قرآن کریم هستند

پس باید این را هم بدانند که قرآن در کدام شرایط و چند بار از واژه ی (ویل ) استفاده کرده است.

قرآن می‌فرماید كه: «فَوَیْلٌ لِلَّذینَ یَكْتُبُونَ الْكِتابَ بِأَیْدیهِمْ ثُمَّ یَقُولُونَ هذا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ لِیَشْتَرُوا بِهِ ثَمَناً قَلیلاً» خوب این یك مرتبه! بعد دو مرتبه در همین آیه می‌گوید: «فَوَیْلٌ لَهُمْ مِمَّا كَتَبَتْ أَیْدیهِمْ» دو مرتبه می‌گوید: «وَ وَیْلٌ لَهُمْ مِمَّا یَكْسِبُونَ» (بقره/79) در یك آیه هست. ترجمه كنم. ویل یعنی وای. وای به كسانی كه كتاب می‌نویسند، نظرات شخصی‌شان را می‌نویسند، منتها به مردم «یَقُولُونَ» می‌گویند، «هذا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ» یعنی خودش می‌نویسند و نسبتش را به خدا می‌دهد. برای چه؟ برای یك لقمه نان! «لِیَشْتَرُوا بِهِ ثَمَناً قَلیلاً» برای اینكه بفروشند به یك «ثَمَناً قَلیلاً» برای اینكه دو فلس پول گیر بیاورد، یك چیزی می‌گوید كه ... دو مرتبه می‌گوید: وای بر آن‌ها، با این چیزی كه با دستشان می‌نویسند، دو مرتبه می‌گوید وای بر آن‌ها از این لقمه حرام! این خیلی مهم است .در مورد انحراف فرهنگی در یك آیه سه بار می‌گوید: ویلٌ! خیلی مهم است.

تنها آیه‏اى كه در آن سه بار كلمه‏ى «ویل» به كار رفته، همین آیه است (بقره /79) و در آن خطر علما و دانشمندان دنیا پرست بیان شده است. بدعت، دین سازى و دین فروشى از جمله خطراتى است كه از ناحیه‏ى دانشمندان فاسد متوجه مردم مى‏شود و این عمل یك جریان خطرناك، در هر زمانى وجود داشته است. «یكتبون» فعل مضارع و نشانه‏ى استمرار است .

دقت کنید جناب وزیر :

در یك آیه سه مرتبه «ویل» آمده است برای كسانی كه انحراف فرهنگی دارند. به كسی كه قالی كسی را بدزدد، پول كسی را بدزدد، ظالم می‌گویند. اما كسی كه فكر كسی را بدزدد می‌گویند: اظلم! «وَ مَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرى‏» (انعام/21) یعنی انحرافات دیگر ظلم است. انحراف فرهنگی اظلم است.

قرآن در مورد شرایط اقتصادی فقط یکبار از کلمه ی ویل استفاده کرده است .

انحراف اقتصادی «وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفینَ». انحراف اجتماعی «وَیْلٌلِكُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ»

رهبر . سید علی

رهبر معظم انقلاب فرمودند :

با مسائل فرهنگی شوخی نمیشود کرد ، بی ملاحظگی نمی شود کرد اگر چنانچه یک رخنه فرهنگی بوجود آید مثل رخنه ی اقتصادی نیست که بشود جمع کرد پول جمع کرد یا سبد کالا داد یا یرانه ی نقدی داد این جوری نیست به این آ سانی دیگر قابل ترمیم نیست مشکلات زیادی دارد .(15/12/92)

و جنابعالی در جوابی که در بالا ذکر شده  فرمودید :

نگرانی های ما عمیق تر از این حرف ها است. ما نگران آینده وضع اقتصادی و.....................

بنده از شما میپرسم :

 آیا  قرآن بیشتر بر روی مسائل اقتصادی تاکید دارد یا فرهنگی ؟

آیا خداوند متعال خطر انحرافات فرهنگی را بیشتر میدانند یا مسائل اقتصادی را ؟

آیا قرآن کلام خدا نیست ......آیا ما خط و مشقمان را از قرآن نمیگیریم ؟

حال شما چگونه میگویید که نگرانی ما عمیق تر است در حالی که قرآن بر روی مسائل فرهنگی تاکید دارد تا مسائل اقتصادی ؟ چرا كشور ما صد رقم مجله دارد، آن وقت كتاب آموزش و پرورش معطل بماند؟

 جنابعالی در ادامه ی سخنارنیتان فرمودید :

یکی از مشکلات کنونی، حاشیه سازی علیه دولت است، "لیلا حاتمی با ظاهری پوشیده و مناسب در خارج از کشور غافلگیر می شود و با یک فرد ۸۶ساله روبوسی می کند. و......................

 حاتمی        کن

دوباره به قرآن رجوع میکنیم :

وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَیَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُیُوبِهِنَّوَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَیْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِینَ غَیْرِ أُوْلِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ مَا یُخْفِینَ مِن زِینَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِیعًا أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿نور /30 )

و به زنان با ایمان بگو چشمهای خود را (از نگاه هوس آلود) فرو گیرند، و دامان خویش را حفظ كنند، و زینت خود را جز آن مقدار كه ظاهر است آشكار ننمایند، و (اطراف) روسریهای خود را بر سینه خود افكنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود) و زینت خود را آشكار نسازند (جز برای محارم ) مگر برای شوهرانشان یا پدرانشان یا پدر شوهرانشان یا پسرانشان یا پسران همسرانشان یا برادرانشان یا پسران برادرانشان، یا پسران خواهرانشان، یا زنان هم كیششان یا بردگانشان (كنیزانشان) یا افراد سفیه كه تمایلی به زن ندارند یا كودكانی كه از امور جنسی مربوط به زنان آگاه نیستند، آنها هنگام راه رفتن پایهای خود را به زمین نزنند تا زینت پنهانیشان دانسته شود. (و صدای خلخال كه بر پا دارند به گوش رسد) و همگی به سوی خدا بازگردید ای مؤ منان تا رستگار شوید. (۳۱)

یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاء الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِن جَلَابِیبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَن یُعْرَفْنَ فَلَا یُؤْذَیْنَ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِیمًا (احزاب /59)

اى پیامبر به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو پوششهاى خود را بر خود فروتر گیرند این براى آنكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند نزدیكتر است و خدا آمرزنده مهربان است (۵۹)

 حتمی کن  حاتمی کن روبوسی جنتی         

 در این  2 آیه  خداوند فرموده است که بایستی گردن وسینه پوشیده باشد

الان باز از شما میپرسم :

شما چگونه میگویید که خانم حاتمی با ظاهری پوشیده و مناسب حضور پیدا کردند ؟

آیا منظور قران از حجاب فقط بستن موهای سر میباشد ؟

آیا گردن وگوش و زیر چانه وساعد دست و پا و .............جز محدوده ی حجاب از نظر قرآن نمی باشد ؟

و آیا شخصی که خودش اول اقدام به روبوسی میکند غافلگیر میشود ؟

جناب آقای جنتی :

  کار فرهنگی ای که ضمینه اش سیاست باشد مد نظر قرآن ورهبری نیست . 

و در آخر دوباره یکی از  توصیه های  رهبرم را یادآوری میکنم . 

متاسفانه خیلی از مسئولان فرهنگیما با مسائل فرهنگیدر میدان مرتبط نیستند ،کتاب بخوانند

 کتاب های گوناگون را ببینند غالبا بر کنارند .

 

انتهای پیام

کد مطلب: 18163