تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۱
مهربانو نوشت :
مواد لازم جهت خمیر: آرد ۳ پیمانه مواد لازم جهت کرم: آرد ۱/۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق مربا خوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه: ابتدا تمامی مواد را با هم مخلوط کرده آرد را به آنها کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید آنقدر ورز دهید تا خمیر یکدست شود. سپس روی تخته با وردنه خمیر را باز کنید و گرد بزرگ قالب بزنید سپس خمیرهای قالب زده را کمی در آرد بغلتانید ( زیرا بعد از اینکه خمیر وَر بیاید چسبناک می شود ) و در سینی با فاصله از هم بچینید و روی ظرف را بپوشانید در دمای اتاق ۱ساعت و ۱۵ دقیقه استراحت بدهید. در این مرحله ماهیتابه را داغ کرده روغن می زنیم ( هنگام سرخ کردن باید حتماً روغن کاملاً داغ باشد تا پُف خمیر نخوابد ) مقدار روغن باید در حدی باشد که پیراشکی ها غرق شوند. پس از سرخ کردن روی توری گذاشته روغن اضافه آن گرفته می شود . پس از اینکه کمی خنک شد از وسط برش زده کرم می زنیم.( می توانید به جای کرم از شکلات صبحانه ، خامه ، کره یا مربا و مارمالاد استفاده کنید یا اینکه روی آن را شکلات یا پودر شکر زده میل کنید)
طرز تهیه کرم پیراشکی: شکر و آرد را با هم مخلوط کرده آب را کم کم اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا کرم مانند و یکدست شود در آخر پودر کاکائو را افزوده کمی هم می زنیم تا یکرنگ شود و کنار می گذاریم تا خنک شود.
سمیرا
۱۳۹۳-۰۱-۱۸ ۱۱:۵۶:۳۵
به به ، دلم آب افتاد ، من سال ها پیش در زابل زندگی میکردم به دلیل شغل پدرم ، حالا ساکن مشهدم ، به طور اتفاقی آشنا شدم با این سایت و سایت خوبیه ، مخصوصا آشپزخونه سیستانش (653)
وای چقدر خوش مزست .... امروز صبح این پیراشکیو آماده کردم ، البته به زیبایی پیراشکی که در تصویر می بینیم نشده بود ولی خوش مزست (782)