نجات اقتصاد ورشکسته غرب در توافق ژنو
تاریخ انتشار : شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۰۶
Share/Save/Bookmark
 
وبلاگ "اندیشه الهی، نور هدایت بشری" نوشت:
چند ماهی است که با روی کار آمدن دولت یازدهم(تدبیر و امید) زمزمه هایی مبنی بر نتیجه بخش بودن مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی ایران با کشورهای 1+5 شنیده می شود و در این خصوص تحلیل ها و نظرات کارشناسان سیاسی متفاوت بوده و هر یک از زاویه ای این مذاکرات را پیش بینی و تفسیر می نمایند.

موضوع مهمی که میخواهم به آن بپردازم اعلام نتیجه قطعی برد و باخت مذاکرات نیست،بلکه قصد دارم در خصوص روند مذاکرات بنویسم.روند ده ساله مذاکرات نشان دهنده این است که گفتگوهای سیاسی نتایج قابل قبول سیاسی را برای کشور ما به ارمغان آورده و جمهوری اسلامی را تبدیل به کشوری دارای دانش هسته ای صلح آمیز و تاثیرگذار در جهان و به خصوص در منطقه غرب آسیا نموده است؛بطوری که ایران با سیاست مذاکره، کشور و منطقه را بارها از جنگ احتمالی نجات داده و همزمان قدرت نظامی و سیاسی خود را بالا برده بدون اینکه تنش آفرینی نماید،اگرچه دشمنان بارها در منطقه دست به تنش آفرینی و تهدید نظامی زدند.

حال با توجه به دستاوردهای خوب سیاسی و از سوی دیگر ورشکستگی اقتصادی غرب از سال 2008 میلادی که همچنان ادامه دارد غرب را وادار به گفتگوهای سیاسی برای بدست آوردن نتیجه مطلوب اقتصادی کرده و نگرش کشورهای مذاکره کننده را از حالت سیاسی به حالت اقتصادی تغییر داده است!

به مفهوم ساده تر اینکه غرب و نظام سرمایه داری نیازمند بازار مصرف داخلی ایران است و اینگونه است که شرکت های بزرگ نفتی،خودروسازی و .... آمریکایی و اروپایی در پشت دروازه های ایران منتظر برداشته شدن تحریم های اقتصادی جمهوری اسلامی هستند تا بتوانند اقتصاد ورشکسته و در حال فروپاشی خود را به لطف و مرحمت بازار مصرف عظیم داخلی ایران نجات داده و شکوفا نمایند. در مقابل نیز دولت یازدهم با تدبیر تنش زدایی نقدینگی کشور را که در دولت نهم و دهم به نوعی از بازار کسب و تجارت داخلی خارج شده بود را مجددا به چرخه اقتصادی کشور وارد نموده تا بتواند گام های اقتصادی بزرگی را بر دارد.حال باید منتظر ماند و دید که این بار نیز جمهوری اسلامی برنده این مذاکرات خواهد بود یا خیر؟ 



البته باید امیدوار بود که دولت تدبیر و امید همانند توافقنامه ژنو از هول حلیم مجدداً در دام غرب نیفتد و تولید را سرلوحه برنامه های اقتصادی خود نماید که تنها راه پیشرفت اقتصاد کشور تکیه بر ظرفیت و تولید داخلی است و لاغیر.







پی نوشت:

1-اگر رابطه با آمریکا مشکلات اقتصادی ما را حل می کند،پس چرا اروپا و آمریکا مشکل اقتصادی دارند،آنها که با خودشون رابطه دارند؟؟!!!

2-مرگ «آریل شارون» جنایتکار رژیم صهیونیستی،شادی وصف ناپذیری را برای مقاومت اسلامی به ارمغان آورد؛نفر بعدی از سیاستمداران ظالم کیست؟!

3-البتّه بنده همچنان كه گفتم خوشبين نيستم؛ من فكر نميكنم [از] اين مذاكرات آن نتيجه‌اى را كه ملّت ايران انتظار دارد، به‌دست بيايد، لكن تجربه‌اى است و پشتوانه‌ى تجربى ملّت ايران را افزايش خواهد داد و تقويت خواهد كرد؛ ايرادى ندارد امّا لازم است ملّت بيدار باشد...(امام خامنه ای)

اللهم عجل لولیک الفرج

 

انتهای پیام/
کد مطلب: 11099