حقوق بشر و تروریست 2 ابزار کاربردی آمریکا برای جنایاتش
سیاسی نوشت
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۳۳
Share/Save/Bookmark
 
حقوق بشر و تروریست 2 ابزار کاربردی آمریکا برای جنایاتش
وبلاگ باید گفت نوشت : سه دانشجوی آمریکایی ۲۳ ساله، ۲۱ ساله و ۱۹ ساله (زن، شوهر و خواهر) در نزدیکی دانشگاه «کارولینای شمالی» در «چپل هیل» مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و به شهادت رسیدند طبق این گزارش، ظاهراً فرد مسلح خود را به پلیس معرفی کرده است و پلیس می‌گوید که دیگر تهدیدی متوجه بقیه افراد نیست.

انگیزه این فرد مسلح مشخص نیست اما ظاهراً تنفر از جامعه مسلمانان یکی از علل این حادثه است. این حادثه هنوز آنچنان که باید، در رسانه‌های آمریکایی بازتاب داده نشده است.

به همین دلیل، سکوت یا پوشش خبری ضعیف درباره این حادثه، مسلمانان بخصوص اعراب مسلمان را بشدت خشمگین کرده است.

شهادت 3 دانشجوی مسلمان با انتقادات گسترده همراه شده است؛ بویژه که رسانه های غربی در این باره سکوت کرده و این حادثه را به خوبی پوشش خبری نمی دهند.این نارضایتی بخوبی در فضای مجازی قابل مشاهده است. در همین خصوص کاربران عربی‌زبان توئیتر با راه‌اندازی هشتگ «#ChapelHillShooting» نارضایتی خود را در خصوص بی‌احترامی به مسلمانان و بی‌توجهی رسانه‌ها به جامعه مسلمان، نشان دادند.یک حساب توئیتری به نام «ضاری بن طواله» در این خصوص نوشت: به نظر می‌رسد رسانه‌های غربی اصلا تمایلی ندارند که نشان بدهند یک مسلمان قربانی حمله مسلحانه شده است و به جای آن روی سلاح و فرد مسلح تمرکز می‌کنند.

«البراء العوهلی» دیگر اکانت توئیتری نوشت: نزدیک به ۸ ساعت از کشته شدن این سه نفر در کارولینای شمالی می‌گذرد اما رسانه‌های آمریکایی این مسئله را نادیده گرفته‌اند.

کاربری به نام نادیه علی به زبان انگلیسی نوشت: چرا رسانه ها کشتار یک خانواده مسلمان در منطقه چپل هیل را پوشش نمی دهند؟

احمد غانم استاد علوم سیاسی نیز به زبان انگلیسی نوشت : تروریست ها هیچ دین و ایمانی ندارند.

هیثم ابوخلیل فعال حقوقی نیز اعلام کرد: دولت ها و رسانه های جهان جنایت چپل هیل را نادیده می گیرند.

سامی ابوزهری سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز اعلام کرد: این جنایت اقدامی نژادپرستانه است که جنایتکار آن باید مجازات شود.

بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکیی، «کریگ استفن هیکس» قاتل ۴۶ ساله خود را به مأموران پلیس معرفی کرده و به قتل درجه اول محکوم شده است.

همچنین حساب توئیتری «عبدالله العصیمی» نوشت: خون عرب‌ها در این زمانه بی‌ارزش شده است. اگر مقتولان آمریکایی و در خاک یک کشور عربی می‌بودند، دنیا را به هم می‌ریختند.

حساب توییتری دیگری به نام «بسمه»، ضمن بیان اینکه سه مسلمان با خونسردی تمام کشته شده‌اند نوشت: البته که می‌گویند این اقدام، شخصی است و نمی‌توان آن را به همه جامعه آمریکا تعمیم داد اما مسئولیت حادثه شارلی ابدو را بر گردن کل عرب‌ها می‌اندازند.


«بسمه» با کنایه آشکار به حادثه شارلی ابدو که آن را به اسلام مرتبط کردند یا با کنایه آشکار به عادت آمریکایی‌ها به روانی و دیوانه خواندن قربانیان افزود: حتماً این حادثه ارتباطی هم به دین و مذهب کشته شدگان نداشته یا حتماً (قاتل) عقب‌مانده ذهنی بوده پس طبیعی است که هیچ تظاهراتی علیه آن برگزار نخواهد شد و رؤسای جمهور هم برای کمک به مقتولان به آمریکا پرواز نخواهند داشت.

یک شهروند پاکستانی در سفحه توئیتر خود اعلام کرد:« چرا کشتار مسلمانان اقدامی تروریستی محسوب نمی شود؟ آنها هم انسان هستند.»

این سه دانشجوی مسلمان به نام " ضیاء شادی برکات (23 ساله)، همسرش یُسر محمد ابوصالحه (21 ساله) و خواهر زنش رزان محمد ابوصالحه (19 ساله) به کارهای خیریه و امداد نیز می پرداختند و دوستان آنها تصاویری منتشر کرده اند که این سه نفر را هنگام توزیع مواد غذائی و ارائه کمک های اولیه به افراد بی خانمان آمریکا نشان می دهد. این سه نفر همچنین به پناهندگان سوری نیز کمک می کردند.

رفتار دوگانه غربی‌ها ، مخصوصا آمریکایی‌ها با مقررات و حقوق بین‌المللی و ارزش‌های انسانی و نیز در بحث حقوق بشر- که همواره هر جا که به نفع‌شان است، ادعا می‌کنند از ابداعات و موفقیت‌های خودشان است- به‌گونه‌ای تناقض‌گونه است که نفرت انسان را برمی‌انگیزد، ‌آنها با دور شدن از عواطف و احساسات و تعقل بشری، تنها به سود مادی و انباشت سرمایه خود می‌اندیشند و در این راه حاضرند هر ارزش و هنجاری را قربانی کنند و حتی به حقوق بشر ابزاری خود نیز احترام نگذارند . کارشناسان سیاسی اعلام می کنند که دولت های غربی در قبال قتل سه دانشجوی مسلمان به دست یک افراطی آمریکایی سکوت کرده اند؛ در حالی که پیش از این حمله به ساختمان مجله "شارلی ابدو" را که به ساحت مقدس پیامبر اکرم اهانت کرد، شدیداً محکوم کردند .

واقعیت این است که آمریکایی‌ها و غربی‌ها به پدیده تروریسم نگاهی ابزاری دارند و یعنی اگر گروهی، حتی تروریستی، منافع و اهداف آنان را تأمین کنند، مورد حمایت‌شان قرار گرفته و مبارز و جنگجو و مخالف و... نامیده می‌شوند و بالعکس اگر مخالف منافع آنان باشند، تروریست نامیده می‌شوند .

وقتی غربی‌ها در ابتدای کار، بزرگ‌ترین حامیان و موافقان ایجاد داعش بودند و از آن حمایت کردند، مقوله فعالیت رسانه‌ای این گروه هم که بخشی از پازل غرب است از سوی خود آنها و برخی عوامل و کارگردانان حرفه‌ای‌شان مدیریت می‌‌‌‌‌‌‌‌شود و نتیجه‌ای جز تشدید فضای اسلام‌هراسی ندارد. چرا که به تصویر کشیدن صحنه‌های سربریدن پی در پی انسان‌هایی از قومیت‌ها و ملیت‌های مختلف به دست کسانی که داعیه اسلام دارند و بر روی پرچم‌های‌شان نام پیامبر اعظم(ص) به چشم می‌‌‌‌‌‌‌‌خورد، نمی‌تواند تنها ساخته و پرداخته داعش برای ایجاد وحشت و یا حتی زورآزمایی با دولت‌های به اصطلاح مخالف خود باشد. غرب همانطور که داعش را در ادامه جریان‌هایی چون القاعده ایجاد کرده، در تلاش است تا نهایت بهره‌ خود را از کوردلی و جهالت این عناصر ذلیل و فریب‌خورده که با دلارهای نفتی برخی حکام عرب ادامه حیات می‌‌‌‌‌‌‌‌دهند، ببرد و امثال داعش هم ملعبه دست دشمنان اسلام و مسلمانان شده‌اند تا آنان را در رسیدن به اهداف پلیدشان یاری کنند.

اگر بخواهیم درباره آثار این سیاست غرب مطالعه کنیم، نیاز نیست راه دوری برویم، بلکه وقایع اخیر در «چپل هیل» و فرانسه را می‌‌‌‌‌‌‌‌توان بخشی از نتایج سیاست اسلام‌هراسی دانست. به‌نظر می‌‌‌‌‌‌‌‌رسد ماجرای توهین به ساحت مقدس حضرت محمد(ص) در مجله فرانسوی هم نتیجه تحرکات شدیدی است که برای تخریب چهره اسلام ناب در حال انجام است و به اشکال مختلفی چون حمله به مسلمانان، ایجاد محدودیت برای آنها و ... در کشورهای غربی بروز و ظهور پیدا می‌‌‌‌‌‌‌‌کند.

سخن بعد با شورای حقوق بشر سازمان ملل است که اگر به نکته‌ای رسیده‌اند، باید بر سر آن ایستادگی کنند؛ اینکه با جنجال و تبلیغات روانی غربی‌ها و اتهام‌زنی آن مبنی‌بر عدم بی‌طرفی بخواهند عقب‌نشینی کنند، مفهومش خیانت به آرمان‌ها و اهداف انسانی و اصل حقوق بشر و آزادی‌های انسانی است. از نوع موضع‌گیری و فشارهای غربی وکشور های اسلام ستیز برمی‌آید آنها تلاش می‌کنند گزارش و گزارشگر را تغییر و تعویض کنند تا جنایت‌ها‌ی‌شان را پنهان سازند، لذا باید در مقابل فشار و لابی آنها ایستادگی کرد و از سایر نمایندگی‌های مردم‌نهاد حقوق بشری فعال در کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای اسلامی و حقوق بشر اسلامی خواست که اعتراض خود را به گوش مجامع جهانی و افکار عمومی دنیا برسانند.
کد مطلب: 19848