یونسی، محور اتّحاد ضد ایرانی در منطقه
سیاسی نوشت
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۲
Share/Save/Bookmark
 
یونسی، محور اتّحاد ضد ایرانی در منطقه

وبگاه "البرزبان" نوشت:

درحالی که ایران بر اساس مبانی اسلامی وشیعی ، سالهاست که بر اساس اصل دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم در سراسر دنیا به ویژه در منطقه و کشورهای همسایه همواره به عنوان نیرویی رهایی بخش و کمک کننده مطرح شده و تاریخ انقلاب از ابتدای آن یعنی دستور قطع رابطه توسط امام راحل (ره) با دو کشور اسرائیل (غاصب سرزمین فلسطین ) و آفریقای جنوبی ( به جهت آپارتاید و ظلم سفیدها به سیاه ها ) تا حمایت از افغانستان و... و تا امروز در مبارزه با غده سرطانی داعش در کشورهای سوریه ، عراق و لبنان ، سرشار از عمل به این اصل مهم و اساسی می باشد ، سخنان سخیف و دور از منطق علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور درامور اقوام و مذاهب ، بهانه ای به دست دشمنان زخم خورده ی انقلاب داد تا جریان ضد ایرانی و ایران هراسی را در منطقه ترویج نمایند. این جریان که لااقل بر اساس ظواهر امر نشاندهنده ی نوعی هماهنگی و همراهی با نظر غرب و دشمنان ایران است ، به نوعی در مقابل جریان سردار بزرگ اسلام ، حاج قاسم سلیمانی قلمداد می شود.
شهدای مدافع حرم حضرت زینب (س) و مبارزه با جریان تکفیری در عراق (که اغلب از سرداران و فرماندهان رشید انقلاب اسلامی می باشند) نشانه ای بارز و زیبا در اثبات اعتقاد جمهوری اسلامی بر مبارزه با کفر و تلاش در ارتقاء اقتدار کشورهای اسلامی می باشد .
نکاتی در سخنان علی یونسی ؛ وزیر اطلاعات دولت اصلاحات و یکی از 5 مرد شماره یک دولت تدبیر و امید وجود دارد که در ذیل به آنها اشاره میشود:


1-زمان طرح سخن ازاهیمت ویژه ای برخوردار است ، درست زمانی که تکریت عراق یکی از بزرگترین استانهایی که محل استقرار فرماندهان بعثی بعنوان اصلی ترین کادر داعش در کشور عراق است با تدابیر سردار سلیمانی و حضور نیروهای ایرانی در کنار نیروهای ارتش و مردم عراق آزاد شده و عملا حضور آمریکایی ها فاقد وجاهت است ، سخنان علی یونسی میتواند اثربخشی کار خالصانه رزمندگان ایرانی را خنثی نموده و با یک جهت دهی غلط به اذهان به جای ارتقاء سطح رابطه ی دلهای مردم و مسئولین عراق با نمایندگان ایران در آن کشور ، بدبینی و سوء تفاهم را جایگزین نماید.


2- واژه امپراطوری ایران را مدتی پیش ابتدا سران کشور غاصب و کودک کش اسرائیل و پس از آن برخی از سناتورهای جمهوری خواه آمریکایی بکار بردند ، تداعی این واژه جز تاییدی بر سخنان آنها و ضررنظام مقدس جمهوری اسلامی ثمر دیگری نخواهد داشت.


3- در حالی که پادشاه فعلی عربستان در ادامه روند پادشاه قبلی و با شیبی به مراتب تند تر در حال ایجاد ائتلاف ضد ایرانی است ، گفتن این سخنان آنهم از درون دولت جمهوری اسلامی ، نصرتی برای این تفکر انحرافی به حساب می آید .


4- بسیار بعید است ، فردی که سالها تجربه ی مسئولیت عالی ترین دستگاه امنیتی کشور را بر عهده داشته است ، متوجه عواقب سخنان خود آنهم در این سطح نباشد، لذا حتما از بیان این ایده استراتژی خاصی در نظر است که خوب بلکه لازم است آقای یونسی آن را بیان نمایند.


5- هر کس اندکی تاریخ معاصر و تاریخ ایران را بشناسد ، میداند که کشورهای بسیاری جز ایران بوده اند و بر اساس بی کفایتی پادشان قاجار و پهلوی از ایران جدا شده اند ، اینکه چرا بین این همه کشور ، علی یونسی نام کشوری را می برد که در این لیست نمی باشد جای تامل دارد .


در هر صورت ، از سویی بر دستگاههای امنیتی و قضایی لازم است این موضوع را تعقیب نموده و با پیگیری آن ، ضمن نشان دادن مخالفت سیاست کلی نظام با سخنان یونسی ، با برخورد جدی با ایشان باب حرافی های نسنجیده یا حلقوم دشمن شدن را ببندند. همچنین سیاستمداران و افراد اثرگذار کشورهای عراق ، سوریه و لبنان نیز مراقب فتنه ای که دشمن در حال ایجاد آن است باشند، در ایجاد یک اتحاد اسلامی دشمن سراغ هر اقدامی در هر یک از کشورها میرود ، همانگونه که زمانی برای ایجاد اختلاف بین لبنان و ایران ، یکی از متهمان ترور حریری را ایران معرفی میکردند ، امروز نیز ممکن است از کلام علی یونسی قصد مقابله با این اتحاد را داشته باشند.

 

انتهای پیام

کد مطلب: 20008